Referate Chimie

Lista referate chimie

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Chimie organica alchene lectie explicata in detaliu, inclusiv reactiile de oxidare

Lectia Alchene explicata in detaliu, inclusiv reactiile de oxidare si reactiile de formare a agntilor oxidanti plus reactiile de oxido reducere si modul de egalare al acestora. Lectia contine de asemenea modul in care sevdenumesc alchenele inclusiv alchenele ramificate.

Liceu 10 10 9
Ce sunt drogurile ?

Proiect despre droguri explicit .

Liceu 10 5 4
Dmitri mendeleev istoria tabelului periodic

Aceasta lucrare cuprinde istoria tabelului periodic și biografia lui Dmitri Mendeleev. Proiectul a fost realizat în totalitate de către eleva Mare Florina de la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu” din Chișineu-Criș.

Liceu 10 23 0
Oxigenul

Este un referat foarte util pentru ora de chimie (clasa a VIII-a), cu o structurare logica a informatiilor, imagini relevante pentru continutul detaliat.

Gimnaziu 10 5 25
Oxigenul

Un scurt, dar cuprinzator referat despre oxigen, elementul chimic cunoscut de noi toti. Aflam care este importanta oxigenului in viata noastra, dar si cum a fost descoperit, cum se raspandeste, etc.

Liceu 10 8 1
Analiza untului

Care este isotria untului, cum se prepara el si care sunt procesele chimice implicate? Aceste detalii le aflam din paginile acestui referat.

Facultate 10 3 1
Reactii de complexare si electroliza

Electroliza este un fenomen care are loc la trecerea curentului electric continuu prin solutia sau topitura unui electrolit si este un fenomen complex care consta atat in migratia ionilor pozitivi catre catod si a ionilor negativi spre anod, cat si in neutralizarea acestora

Liceu 10 7 1
Etanol

Etanolul este o substanta organica din clasa alcoolilor. Mai poarta denumirea de alcool etilic sau spirt . Referat la chimie despre etanol.

Facultate 10 9 2
Carminul colorant e120 emulsificator

Carmin sau E120, numit de asemenea roșu natural 4, C.I. 75470 (Centrul pentru Ṣtiinṭă ȋn Interesul Public) este un pigment de culoare roșu aprins obținut din acidul carminic produs din pulberea obṭinută prin zdrobirea femelei unei insecte numită coşenilă (coccus cacti, originară din Mexic) sau din ouăle (gogoşi de coşenilă) acesteia. Referat chimie.

Facultate 10 10 1
Apa potabila

Pentru a stabili dacă apa este sau nu potabila este necesară recoltarea de probe şi tot ce presupune acest proces, dar la fel de important este si procesul de conservare a probelor de apa, precum, si transportul recipientelor care contin probele.

Liceu 10 24 14