Referate Engleza

Lista referate engleza

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Pamela samuel richardson

"Pamela" este un roman scris de Samuel Richardson și publicat pentru prima dată în 1740. Este considerată o lucrare importantă în ceea ce privește literatura engleză și a fost una dintre primele romane epistolare din istoria literaturii engleze. În centrul poveștii se află o tânără servitoare numită Pamela, care este hărțuită de către stăpânul ei, dar își păstrează integritatea și virtutea în ciuda presiunii și a tentațiilor. Cartea abordează tema puterii și a abuzului asupra femeilor și pune în discuție ideea de virtute feminină și identitate de gen.

Facultate 10 4 10
Pride of prejudice jane austen

"Pride and Prejudice" este un roman scris de Jane Austen si publicat pentru prima data in 1813. Cartea este considerata una dintre cele mai importante si reprezentative lucrari ale literaturii engleze si a devenit un clasic al genului literar de comedie de moravuri. Povestea se desfasoara in Regatul Unit al secolului al XIX-lea si urmareste viata si relatiile sociale ale familiei Bennet, in special cele ale fiicei celei mai mari, Elizabeth Bennet, cu un gentleman bogat si misterios numit Mr. Darcy. Romanul abordeaza teme precum casatoria, relatiile interpersonale, clasa sociala si rolul femeilor in societatea britanica din secolul al XIX-lea. Referatul descrie imaginea femeii in aceasta opera literala.

Facultate 10 4 10
Irony and paradox the not so great gatsby

Irony and paradox - The not so Great Gatsby This novel is full of irony, paradox and contradiction. From the book’s title we cannot see the use of irony but when we start to read the novel we understand the real meaning of it

Facultate 10 5 20
Tyler durden

Tyler Durden, an off-the-grid soap salesman, is the anti-hero of David Fincher’s cult film Fight Club.

Facultate 10 5 18
Modal verbs

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Modal verbs. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Modal verbs. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 25 2
Intercultural communication and hofsdete s cultural framework palestinian territories west bank and gaza

Un proiect in limba engleza despre comunicarea interculturala, proiect bazat pe teritoriile palestiniene West Bank si Gaza.

Facultate 10 7 25
Pesto sauce

Un proiect in limba engleza despre sosul pesto si principalele sale ingrediente: sarea, busuiocul si usturoiul

Liceu 10 7 2
Abraham lincoln

Un proiect in limba engleza a celui de-al 16-lea Presedinte al Statelor Unite ale Americii, unul dintre cei mai reprezentativi presedinti care a stiut sa-si gastioneze tara exemplar in Razboiul Civil. Referatul este insotit de o prezentare in PowerPoint cu 10 slideuri.

Liceu 10 19 10
American presidents

Un proiect in limba engleza despre presedintii Statelor Unite ale Americii, insotit de o prezentare in Power Point cu 19 slideuri.

Liceu 10 37 14
The war

Se duce in general intre natiuni si are consecinte dezastruoase, cu mii de victime omenesti. Este vorba despre razboi, tema acestui proiect in limba engleza. Analizam prin urmare istoria razboiului, conflictele militare din perspectiva Statelor Unite.

Liceu 10 17 10
Freddie mercury

Freddie Mercury este un cantaret care, desi a trait foarte putin, este inca de actualitate si acum, la peste 20 de ani de la moartea sa. Asadar un proiect in limba engleza despre viata si cariera solistului trupei Queen.

Liceu 10 19 10
Thanksgiving day

Un proiect in limba engleza despre ziua recunostintei, celebra Thanksgiving Day, sarbatorita in ultimii ani si in tara noastra.

Liceu 10 11 6
The solar system

Un proiect despre sistemul solar, redactat in limba engleza, un tablou complet al planetelor si a celor mai renumiti astronauti.

Liceu 10 23 10