Referate Drept

Lista referate drept

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Arbitrajul comercial

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ARBITRAJUL COMERCIAL. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 10 15
Cercetarea criminalistica a documentelor

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CERCETAREA CRIMINALISTICA A DOCUMENTELOR. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 11 15
Cererea de chemare in judecata

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Cererea de chemare in judecata. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 11 15
Contractul comercial de transport

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Contractul comercial de transport. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 10 15
Dematerializarea juridica

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Dematerializarea juridica. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 3 13
Izvoarele dreptului comertului international

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre IZVOARELE DREPTULUI COMERTULUI INTERNATIONAL. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 17 25
Raspunderea patrimoniala in materie fiscala

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Raspunderea patrimoniala in materie fiscala. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 9 15
Ziliberberg c. moldovei

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ZILIBERBERG c. MOLDOVEI. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 10 15
Drept civil

Structura pentru examen la materia Drept Civil , anul I.

Facultate 10 4 4
Act juridic civil

Referat Act Juridic Civil , ideal pentru anul I de facultate

Facultate 10 4 4
Izvoarele dreptului

Vorbim succint despre izvoarele dreptului, deci in principal despre actul normativ. Analizam in aceasta prezentare izvoarele materiale, reale, dar si pe cele formale si ne familiarizam cu alti termeni din aceeasi sfera juridica precum obiceiul, doctrina, contract normativ, etc

Facultate 10 7 3