Referate Psihologie

Lista referate psihologie

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Fișe de sinteza fundamentele psihologiei

Fișe de sinteză pentru profilul Psihopedagogie de Specialitate, materia Fundamentele Psihologiei, Anul I.

Facultate 10 33 8
Studiu de caz copil supradotat

Studiu de caz pentru copil supradotat. Pentru profilul de Psihopedagogie de Specialitate, anul I.

Facultate 10 5 13
Istoria psihologiei in romania

În România psihologia începe să se constituie ca disciplină independentă , cu caracter experimental, la puţin timp după ce ea începe să se dezvolte ca ştiinţă experimentală pe plan mondial.

Facultate 10 9 13
Dezvoltarea cognitiva

Dezvoltarea cognitivă este procesul prin care ființele umane dobândesc, organizează, și învață să folosească noi cunoștințe pe tot parcursul vietii.

Facultate 10 4 13
Saracia in familiile monoparentale

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre SARACIA IN FAMILIILE MONOPARENTALE. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna SARACIA IN FAMILIILE MONOPARENTALE. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 9 2
Comunicare educațională. tipuri de limbaj utilizat în comunicarea educațională

Comunicare educațională. Tipuri de limbaj utilizat în comunicarea educațională Cuprins 1. LIMBAJUL VORBELOR, LIMBAJUL SCRISULUI 2. CANALELE DE COMUNICARE 3. COMUNICAREA PARALINGVISTICĂ 4. COMUNICAREA VERBALĂ 5. BIBLIOGRAFIE

Facultate 10 8 8
bullying

Este un proiect simplu, pentru cei de la matematica-informatica si pentru cei de la filologie care nu doresc o nota mare

Liceu 10 9 5
Stresul de luptă

Acest referat conține informații despre ce înseamnă stresul de luptă în domeniul militar, scurte statistici, istoria și evoluția acestui termen.

Facultate 10 5 22
Motivație și învățare

Acest referat prezintă, pe scurt, relația dintre motivație și învățare.

Facultate 10 3 1
Inteligenta emotionala eq

Referat Inteligenta emotionala

Facultate 10 12 20
Referat psihologie

Refera psihologie despre Legatura dintre inteligenta emotionala si succesul profesional

Facultate 10 2 13
Comunicarea emotionala

Un referat despre comunicarea emotionala, prin aceasta intelegandu-se abilitatea de a identifica, inţelege si gestiona starile si sentimentele noastre, dar si ale celorlalti. Este maniera cu care iti poţi transforma starea de spirit de la una de stres in una pozitiva si productiva din care sa iesi in avantaj.

Facultate 10 13 1
Programarea neurolingvistica

Numele de programare neuro-lingvistica (NLP) vine de la disciplinele care au influentat la inceput dezvoltarea acestei discipline. Ea a inceput cu o explorare a relatiilor dintre neurologie, lingvistica si a modelelor observabile ale comportamentului.

Facultate 10 8 1
Studiu de caz si analiza unei metode psihoterapeutice

Psihoterapia adleriana a fost intemeiata de medicul si psihoterapeutul austriac Alfred Adler, cel care a pus bazele scolii de psihologie individuala, ca rezultat al desprinderii de scoala psihanalista.

Facultate 10 13 8
Psihologia persoanelor cu sindrom down si cu autism

TSA sunt tulburari cronice, care dureaza toata viaaa ai independenta completa a invizilor este foarte greu de atins. Majoritatea, chiar si cei cu nivel intelectual bun, necesita asistenta si ajutor in alegerea si exercitarea unei meserii sau in adoptarea atitudinilor potrivite in fata cerintelor si responsabilitatilor sociale.

Facultate 10 16 12
Delincventa juvenila

Un referat despre delincventa juvenila, vazuta ca o serie de abateri si incalcari de norme sociale, sanctionate juridic, savarsite de minori.

Facultate 10 12 10
Complexul oedip

Complexul Oedip simbolizeaza legatura erotica inconstienta cu parintele de sex opus si rivalitatea fata de parintele de acelasi sex, care se dezvolta inca din copilarie si provoaca sentimente de vinovatie si teama in cadrul unei stari nevrotice.

Facultate 10 6 3