Referate Management

Lista referate management

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Managementul comunicarii la sc carrefour sa

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Managementul comunicarii la SC Carrefour SA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Managementul comunicarii. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 23 30
Inovarea in firma

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre INOVAREA IN FIRMA. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 12 15
Rolul mass media in campania electorala

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ROLUL MASS-MEDIA IN CAMPANIA ELECTORALA. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 12 15
Resursele umane si materiale in sectorul serviciilor

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre RESURSELE UMANE SI MATERIALE IN SECTORUL SERVICIILOR. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 13 15
Analiza franciza cafenele

Analiza francizelor (primele 5) dintr-un anumit domeniu - franciza de distributie

Facultate 10 12 8
Analiza procesului de negociere in cadrul unei societati comerciale

Prezentare power point in care se analizeaza etapele procesului de negociere

Facultate 10 15 13
Planificarea proiectelor

În cazul proiectelor, planificarea are rolul de a stabili modul de derulare secvenţială şi de înlănţuire a tuturor activităţilor, astfel încât fiecare parte implicată în proiect să înţeleagă desfăşurarea acestuia.

Facultate 10 3 1