Referate Medicina

Lista referate medicina

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Organele de simt

Proiectul "Organe de simt" contine referatul celor 5 organele de simt ale omului. Realizat de Mager Andreia de la Liceul Teoretic "Mihai Veliciu" Chişineu Criş, judeţul Arad.

Liceu 10 23 0
Vitaminele

O prezentare detaliata a vitaminelor B12, Biotinei (vitamina H), Colinei si a Vitaminei D din perspectiva beneficiilor lor, a alimenelor care le contine, a afectelor adverse in combinatie cu alte medicamente, etc

Facultate 10 16 14
Vitamina e

O ampla prezentare a Vitaminei E in care avem detaliate mai multe informatii: care sunt sursele naturale in care o gasim, care sunt beneficiile consumului vitaminei, cum stim cand avem o carenta de vitamina E. Aflam de asemenea care sunt cazurile in care nu trebuie sa luam aceasta vitamina sau sa consumam alimente care o contin si care sunt efectele secundare.

Facultate 10 11 10
Antioxidanti pentru controlul bolilor

Proiectul analizeaza principalii antioxidanti pentru controlul bolilor. Aflam despre rolul, modul de preparare, de pastrare al morcovilor, al telinei, verzei, al legumelor crucifere.

Facultate 10 17 20
Antioxidanti

Un proiect despre antioxidanti si rolul lor in diferitele aspecte ale vietii noastre. Aflam astfel cum putem folosi lamaia, dincolo de a o vedea ca pe un aliment, cum pot fi valorificate nectarinele, nucile si pepenii.

Facultate 10 13 10
Antioxidantii pentru controlul distrugerii

Ne familiarizam in acest proiect cu termenii de antioxidanti, radicali liberi, oxidare pentru ca aflam care sunt cei mai importanti antioxidanti si ce rol joaca ei in viata noastra de zi cu zi. Aflam de asemenea ce sunt suplimentele alimentare si care sunt principalele surse de alntioxidanti.

Facultate 10 17 20