Referate Medicina

Lista referate medicina

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
criza de hipoglicemie

Referat la materia Urgente, anul 2, Medicina Dentara

Facultate 10 3 1
Parotidita epidemicà oreion

Medicina Dentara, referat la boli infectioase, anul 2

Facultate 10 3 1
Arsuri si degeraturi

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Arsuri si degeraturi. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Arsurile si degeraturile. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 29 2
Semiologia afectiunilor vasculare

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre SEMIOLOGIA AFECTIUNILOR VASCULARE. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna SEMIOLOGIA AFECTIUNILOR VASCULARE. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 29 2
Factorii care influenteaza formarea si stabilirea suspensiilor

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre FACTORII CARE INFLUENTEAZA FORMAREA SI STABILIREA SUSPENSIILOR. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna FACTORII CARE INFLUENTEAZA FORMAREA SI STABILIREA SUSPENSIILOR. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 17 2
Semiologia abdomenului acut chirurgical

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre SEMIOLOGIA ABDOMENULUI ACUT CHIRURGICAL. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna SEMIOLOGIA ABDOMENULUI ACUT CHIRURGICAL. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 19 2
Semiologie apendiculara

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Semiologie apendiculara. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Semiologie apendiculara. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 10 2
Sistemul sanitar in ue si in romania

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Sistemul sanitar in UE si in Romania. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape cum arata Sistemul sanitar in UE si in Romania. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 12 2
Importanta listeriozei

Un referat util pentru studentii de la medicina umana si veterinara

Facultate 10 11 5
Clinical and funtional evolution of radiation induced pneumonitis with or without corticotherapy

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Clinical and funtional evolution of radiation induced pneumonitis with or without corticotherapy. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Clinical and funtional evolution of radiation induced pneumonitis with or without corticotherapy. Contine prezentarea in power-point

Facultate 10 18 10
Hiv sida

Afectarea sistemului nervos În Sida

Facultate 10 1 18
Cerinte abator carne

Referatul se bazeaza pe detaliile de lucru ale abatoarelor de carne si pe tehnologia necesara si aplicabila in aceste unitati de procesare.

Facultate 10 12 5
Boli virale, rickettsiale si protozoarice ale pielii

Referatul incadreaza bolile virale, rickettsiale si protozoarice ale pielii.

Facultate 10 14 4
Venenoterapia

Un referat care aduce in acelasi loc suma tuturor metodelor de terapie cunoscuta cu venin.

Facultate 10 21 4
Hematuria la animalele de companie

In referatul atasat, se gasesc informatii utile despre hematurie, definitia acesteia, bolile in care poate sa apara, tratamentul si informatii suplimentare despre modul in care se pune diagnosticul.

Facultate 10 18 4
Tipurile de leziuni ale pielii

Referat util studentilor la medicina veterinara, pentru a putea invata la materia de dermatologie.

Facultate 10 18 10
Mortalitatea infantilă indicator de evaluare a stării de sănătate pentru o populație

Referatul cuprinde 9 pagini unde este invlusă și bibliografie si este prezentată mortalitatea infantilă fiind incluși și indicatori de măsurare

Facultate 10 9 18
Evoluția medicinei în europa spre deosebire de africa în epoca modernă

In referat se vorbeste despre evolutia medicinei in Europa in comparatie cu cea din Africa, despre boli si tratamente, despre cum se faceau experimente pe oameni, dar si cum isi tratau medicii pacientii.

Facultate 10 6 20
Efectul antiproliferativ al ciprofloxacinei si analogilor structurali ai acesteia

Lucrarea prezintă acțiunea antitumorala a ciprofloxacinei si derivatelor acesteia. Studiile clinice au arătat ca ciprofloxacina, antibiotic din clasa fluorochinolonelor poate avea și efect anticanceroasa, nu doar antimicrobian.

Facultate 10 4 5
Organele de simt

Proiectul "Organe de simt" contine referatul celor 5 organele de simt ale omului. Realizat de Mager Andreia de la Liceul Teoretic "Mihai Veliciu" Chişineu Criş, judeţul Arad.

Liceu 10 23 0
Vitaminele

O prezentare detaliata a vitaminelor B12, Biotinei (vitamina H), Colinei si a Vitaminei D din perspectiva beneficiilor lor, a alimenelor care le contine, a afectelor adverse in combinatie cu alte medicamente, etc

Facultate 10 16 14
Vitamina e

O ampla prezentare a Vitaminei E in care avem detaliate mai multe informatii: care sunt sursele naturale in care o gasim, care sunt beneficiile consumului vitaminei, cum stim cand avem o carenta de vitamina E. Aflam de asemenea care sunt cazurile in care nu trebuie sa luam aceasta vitamina sau sa consumam alimente care o contin si care sunt efectele secundare.

Facultate 10 11 10
Antioxidanti pentru controlul bolilor

Proiectul analizeaza principalii antioxidanti pentru controlul bolilor. Aflam despre rolul, modul de preparare, de pastrare al morcovilor, al telinei, verzei, al legumelor crucifere.

Facultate 10 17 20
Antioxidanti

Un proiect despre antioxidanti si rolul lor in diferitele aspecte ale vietii noastre. Aflam astfel cum putem folosi lamaia, dincolo de a o vedea ca pe un aliment, cum pot fi valorificate nectarinele, nucile si pepenii.

Facultate 10 13 10
Antioxidantii pentru controlul distrugerii

Ne familiarizam in acest proiect cu termenii de antioxidanti, radicali liberi, oxidare pentru ca aflam care sunt cei mai importanti antioxidanti si ce rol joaca ei in viata noastra de zi cu zi. Aflam de asemenea ce sunt suplimentele alimentare si care sunt principalele surse de alntioxidanti.

Facultate 10 17 20