Referate Marketing

Lista referate marketing

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Ambalajul mijloc de protejare, informare si promovare

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre rolul ambalajelor. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce importanta au ambalajele. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 22 30
Marketing online

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Marketing online. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Marketing online. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 22 30
Mixul de marketing la sc h&m srl

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Mixul de marketing la SC H&M SRL. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Mixul de marketing. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 30 30
Strategii de promovare prin pliante si online a detergentilor in cadrul sc auchan sa

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre STRATEGII DE PROMOVARE PRIN PLIANTE SI ONLINE A DETERGENTILOR IN CADRUL SC AUCHAN SA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna STRATEGII DE PROMOVARE PRIN PLIANTE SI ONLINE A DETERGENTILOR IN CADRUL SC AUCHAN SA. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 25 30
Tehnici moderne de vanzari. vanzarile impersonale. produse de ingrijire personala

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Tehnici moderne de vanzari. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Tehnici moderne de vanzari. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 29 33
Produs nou pe piata ciococaramel

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre un Produs nou pe piata - Ciococaramel. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 18 25
Produs nou pe piata megacaffe

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre un Produs nou pe piata - MEGACAFFE. Un referat foarte bine organizat, cu informatie selectata corespunzator.

Facultate 10 17 25
Promovarea patrimoniului prin turism cultural

Elementele prin care o ţară îşi poate prezenta patrimoniul turistic cultural sunt dintre cele mai diverse şi cuprind ospitalitatea, arhitectura specifică, gastronomia locală, produse de artizanat tipice, spectacole tradiţionale şi toate acele caracteristici care descriu viaţa acelei naţiuni.

Facultate 10 11 50
Planul de marketing

Acest proiect este despre marketing, planurile de marketing , scopul marketing'ului si mai multe informatii utile.

Facultate 10 7 10
Campanie publicitara adidas

Campanie publicitara realizata de ADIDAS

Facultate 10 11 1
Încorporarea serviciilor on line În conceperea campaniilor de promovare

1. PROMOVAREA 1.2 Strategia de promovare și Campania de promovare 1.3 Etapele de proiectare ale unei campanii de promovare 2.1 Promovarea pe Internet 2.2 Serviciile și Instrumentele marketingului on-line

Facultate 10 19 1
Managementul relaŢiilor cu clienŢii vodafone

MANAGEMENTUL RELAŢIILOR CU CLIENŢII - in cadrul companiei VODAFONE

Facultate 10 15 1
Marketing adidas

Prezentarea companiei, Istoria, tipuri de incaltaminte, marketingul acesteia

Liceu 10 10 1
Marketing viral

Aceste tehnici de marketing sunt utilizate zilnic. Sunt însă atât de subtile, încât de cele mai multe ori nici nu le diferenţiem de conversaţiile obişnuite. Totuşi, deşi nu realizăm , noi toţi avem puterea de a ne influenţa prietenii, colegii de serviciu, cunoştinţele.

Facultate 10 9 1
Turcia piata emergenta

Nume: Republica Turca Capitala: Ankara Populatie: 77.695.904  Suprafata totala: 783,562  km² Asezare: este o țară întinsă pe două continente. 97% din suprafața țării se află în Asia de Sud-Vest (peninsula Anatolia) și 3% în Europa (peninsula Balcanică) Moneda: Lira Turceasca Sistem politic: Republica prezidentiala Legislativ: Marea Adunare Nationala

Facultate 10 22 1
Referat merceologie analiza ambalaj cafea jacobs

Analiza materialelor și a produselor de ambalare utilizate la marfa „Cafea prăjită și măcinată cu alintaroma irezistibila ” comercializata sub marca „JACOBS Kronung” pe piața municipiului Pitești

Facultate 10 9 8
Plan de marketing

PLAN DE MARKETING PRIVIND PRODUSUL BUCȘĂ AL FIRMEI S.C. MOTOR-PARTS S.R.L

Facultate 10 6 10
Burse de mărfuri

Conducerea bursei de mărfuri și casa de clearing

Facultate 10 9 5
Tehnici de persuasiune folosite de supermarket uri in suceava

Tehnici de persuasiune folosite de supermarket-uri in Suceava

Facultate 10 3 3
Greseala de marketing a unei companii

Un studiu de caz despre o greseala de marketing a unei companii si efectele acesteia.

Facultate 10 3 5
Efectul starii de spirit pre consum

Toate domeniile coroboreaza intre ele, eficacitatea uneia fiind direct raspunzatoare de eficacitatea celeilalte. Astfel, o strategie perfecta de marketing va duce de exemplu la o valorizare deosebita a unei zone turistice.

Facultate 10 1 1
Abordarea quatrodimensionala a lui gert hofstede

Cultura este un fenomen colectiv pentru ca este cel putin partial impartit cu oameni care locuiesc in acelasi mediu social. Cultura se compune din regulile nescrise ale jocului social si este programarea colectiva a mintii care ajuta la diferentierea membrilor unui grup de oamenii care fac parte din alt grup

Facultate 10 13 10
Strategia mijloacelor de comunicare. presa. plan media

Comunicarea sta la baza tuturor proceselor interumane si este cu atat mai important ca ea sa fie eficienta atunci cand vrem sa ne atingem scopul propus, in cazul nostru sa ne promovam produsele prin diferite strategii de marketing.

Liceu 10 23 14
Organizarea functiilor de marketing pentru realizarea obiectivelor

Marketingul este indispensabil oricarei societati care intelege ca doar o organizare eficienta a tuturor obiectivelor propuse si apoi supravegherea atenta a realizarii lor este cheia aproape sigura a succesului.

Liceu 10 31 14
Caracterizarea ofertelor de marfuri din grupa produselor zaharoase

In orice mazagin alimentar, in orice supermarket am intra, gasim dulciuri fel de fel, incat si cel mai pretentios dintre noi gaseste ceva cu care sa se delecteze, fie ca e vorba de o inghetata, de o ciocolata sau o simpla bomboana.

Liceu 10 24 14
Studierea pietei

Cercetarile de marketing au toate la baza studierea pietei. Ea este cea care dicteaza ce produse si servicii sunt necesare pe piata, in ce masura vor avea ele succes, carui tip de consumatori se adreseaza (si de aici modul in care este indicat a se face promovarea), etc.

Facultate 10 26 14
Strategia activitatii de vanzare a produselor

Pentru toate societatile comerciale, obiectivul final este de a vinde produsele si serviciile catre client de o maniera rentabila. Acest referat la marketing este despre strategia activitatii de vanzare a produselor si poate fi descarcat in format doc.

Facultate 10 8 2
Analiza constrangerilor asupra activitatii de marketing pentru producatorii de carne si produse din carne

Fiecare activitate economica are bine stabilite, in primul rand prin reglamentari legale, termeni de functionare. Ce inseamna universul, mondial sau national al unui domeniu, in cazul nostru cel al producatorilor de carne?

Liceu 10 20 12
Arta de a vinde

Cine n-ar vrea ca produsele pe care le comercializeaza sa se vanda ca painea calda? Este suficient ca produsul nostru sa fie cel mai bun pentru a fi siguri ca se va vinde cel mai repede si la pretul cel mai bun?

Liceu 10 39 14
Stabilirea metodelor de cercetare a nevoilor clientilor la firma sc. omv petromas. sa

Pe primul loc in prioritatile oricarei firme, indiferent de domeniul ei de activitate, este piata si nevoile ei. O idee de afacere perfecta, extrem de profitabila intr-o tara poate fi falimentara intr-un timp foarte scurt intr-o alta tara.

Liceu 10 30 8
Publicitatea produselor

Pe cat suntem noi, ca si consumatori, sufocati de fel de fel de tipuri de publicitate, pe atat este ea necesara pentru a face cunoscut, a promova si desigur, a comercializa produsul.

Facultate 10 27 10
Rezolvarea nemultumirilor consumatorilor

Orice societate functioneaza dupa reguli: unele scrise, cele mai multe nescrise. Respectul este una dintre aceste reguli si asigura bunul mers al tuturor lucrurilor. In economie, respectul se traduce prin servicii de calitate, prin clienti multumiti

Facultate 10 35 14
Analiza strategiilor de piata utilizate de intreprindere

Referatul de faţă stabileşte delimitările conceptuale ale unor termeni precum politică de marketing sau strategie de marketing. În activitatea de marketing este esenţială strategia de piaţă şi este necesar să cunoaştem tipologia acestor strategii pentru a le putea ulterior pune în practică.

Liceu 10 24 14
Politica de marketing in asigurarea succesului unei firme

Intr-o societate în continuă schimbare, şi nu neaparat în bine, firmele sunt nevoite să-şi redefinească obiectivele şi strategiile de piaţă pentru a face faţă concurenţei şi economiei momentului.

Liceu 10 30 14
Anticiparea nevoilor clientilor

Anticiparea nevoilor clienţilor şi adaptarea permanentă a ofertei la SC SALAMANDER SRL este un proiect care analizează micromediul şi macromediul de marketing al acestei societăţi comerciale, cât şi cererea şi oferta de mărfuri.

Liceu 10 26 14
Caracterizarea pozitiei pe piata a sc sinderv srl

Mecanismele economice ale oricarei firme sunt multiple si diversificate. Departamentul de marketing este direct responsabil de perspectivele de dezvoltare ale societatii, dar şi de punerea lor efectivă în practică.

Facultate 10 46 14
Cercetarea de marketing

Analiza pietei si elaborarea celor mai favorabile strategii de marketing se realizeaza de catre specialistii de marketing, de eficienta activitatii carora depinde in cele din urma progresul unei societati comerciale, scopul final fiind profitul cat mai ridicat.

Facultate 10 32 14