Diverse

Lista diverse

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Initierea in judo, jocuri si exercitii cu partener

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre INITIEREA IN JUDO. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna INITIEREA IN JUDO. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 18 30
Machiajul de zi

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre MACHIAJUL DE ZI. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna MACHIAJUL DE ZI. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 19 30
Pregatirea tehnica si tactica in fotbal

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Pregatirea tehnica si tactica in fotbal. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Pregatirea tehnica si tactica in fotbal. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 31 30
Salonul de coafura

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Salonul de coafura. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Salonul de coafura. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 20 28
Planșe dendrologie usamv bucurești

Referatul este destinat studentilor din cadrul specializării Silvicultură, a facultații de agricultură - USAMV - București.

Facultate 10 23 13
Sua 1980 2000

Politica SUA, relatii internatinale, sfarsitul secolului XX.

Facultate 10 6 13
Institutii europene

Opine argumentata despre viitorul UE

Gimnaziu 10 2 8
Rusia stalinista

Istorie, regimuri politice, Stalin

Facultate 10 6 15
Cauzele primului razboi mondial

Cauzele Primului Razboi Mondial, Istorie, relatii internationale

Facultate 10 16 25
Liga natiunilor

Liga Natiunilor, UE, Istorie, relatii internationale

Facultate 10 5 13
Terorismul

terorism, globalizare, relatii internationale, ue

Facultate 10 8 20
Analiza financiara a companiei: antibiotice sa din iasi

Gestiunea financiara a intreprinderii. Analiza performanei financiare a companiei pe baza bilantului, contului de profit si pierdere si a cash flow-ului.

Facultate 10 21 5
Elaborarea unui proiect de investiție în mediul rural finanțabil prin fonduri europene

Elaborarea unui proiect de investiție în mediul rural finanțabil prin Fonduri Europene Proiect la disciplina Finanțare

Facultate 10 13 8
Proiect la disciplina logistică sistemul logistic al unei întreprinderi agroalimentare

Proiect la disciplina Logistică Sistemul logistic al unei întreprinderi agroalimentare

Facultate 10 10 8
Armele nucleare

Proiectul contine text unic, nu este plagiat. Contine informatii privind armele nucelare si proliferarea acestora.

Facultate 10 8 5
Prezentare powerpoint gestionarea deseurior

Preocupare continua pentru protejarea mediului înconjurător prin gestionarea, trierea si reciclarea deșeurilor

Liceu 10 14 8
Indicatori economici ai potentialului uman

Definirea indicatorilor fortei de munca Analizarea si calcularea acestor indicatori la sc.ROMAR SHIPPING AGENCY. SRL

Facultate 10 24 13
Proiect curs resurse umane dosar de personal

Proiect Curs Resurse Umane - Dosar de personal

Facultate 10 20 6
Cariera mea de elev

"Cariera mea de elev" reprezinta o scurta reflectie asupra celor 12 ani de scoala, cuprinzand detalii despre dificultatile intrunite, cat si despre momentele de succes.

Liceu 10 1 0
Buhai florin sportul in echipa cu mingea

Buhai Florin elev la Liceul Teoretic Mihai Veliciu din Chisineu Cris, proiect realizat la ora de T,I,C

Liceu 10 9 0
Compozitori germani de marta andrei liceul teoretic "mihai veliciu" chişineu criş

Proiect despre compozitori germani.

Liceu 10 21 0
Primul război mondial în românia dănilă darius

fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffgg f ff f f f f f f f f f f f

Liceu 10 21 0
Istoricul dansurilor clasice de rechişan ioana bianca din comuna pilu

Proievtul conține peste 3000 de cuvinte, este realizat în Word, în total are 19 pagini, 13 pagini de conținut, copertă, cuprins, motto

Liceu 10 19 0
Femei in stiinta femei laurate cu premiul nobel in stiinta de ivaniczki andra, liceul teoretic ” mihai veliciu ” chisineu cris

Femei în știință- Prezintă contribuțiile semnificative a femeilor de știință în lumea științifică, laurate cu premiul Nobel

Liceu 10 20 0
Atestat engleza i left my heart in london

Atestat la limba engleza clasa a XII-a. Cuprinde istoria UK si diverse capitole bazate pe restaurante, cafenele, free time.

Liceu 10 21 15
Atestat engleza the unknown side of dreams

Atestat limba engleza pentru clasa XII-a cu titlul " The unknown side of dreams".

Liceu 10 20 15
Atestat electronică

PROIECT PENTRU OBȚINEREA CERTIFICATULUI DE CALIFICARE PROFESIONALĂ – NIVEL 4 TEMA: UPGRADAREA HARDWARE ȘI SOFTWARE A UNUI SISTEM DE CALCUL

Liceu 10 73 10
Analiza privind starea si evolutia cheltuielilor publice si a resurselor financiare publice ale romaniei in perioada 2009 2011

Analiza privind starea si evolutia cheltuielilor publice si a resurselor financiare publice ale Romaniei in perioada 2009-2011

Facultate 10 15 5
Analiza surselor de finanţare ale întreprinderii

Una dintre cele mai importante şi dificile probleme în condiţiile economiei de piaţă, lipsa ei de administrare ca rezultatul îndepărtării de la metodele de administrare colective şi totodată a dezvoltării slabe a pieţii este introducerea în sistemul de finanţe al Republicii a metodelor şi tehnicelor de conducere a economiei din partea statului.

Facultate 10 7 5
Calendar 2017

Un calendar original, realizat in Word, valabil pentru anul 2017

Facultate 10 14 2
Selectia jocului de fotbal

Pentru fotbal multi dintre noi renuntam la absolut orice. Un meci bun de fotbal este tot ce-si pot dori suporterii unei echipe. Despre selectia in jocul de fotbal discutam in acest proiect si sintetizam informatiile intr-o prezentare in PowerPoint cu 13 slideuri.

Gimnaziu 10 27 14
Orlando bloom

Un proiect redactat in limba engleza despre actorul american Orlando Bloom: viata si cariera actoriceasca.

Liceu 10 25 10
Steve jobs

O ampla prezentare in Power Point cu 67 de slideuri despre Steve Jobs: familie, educatie, activitate profesionala.

Liceu 10 67 6
Pregatirea biologica a sportivului pentru concurs

Un concurs presupune antrenament nu doar fizic, ci si psihic. Sportivii de performanta stiu cat este de important echilibrul in toate aspectele vietii lor: odihna, hrana, recreere, antrenament.

Facultate 10 42 16
Operatii de intretinere a retelei de canalizare a apelor uzate in targoviste

Intretinerea retelelor de canalizare este un proces continuu, efectuat cu responsabilitate pentru ca apele uzate menajere se infiltreaza in pamant, efectele putand fi apoi dezastruoase pentru populatie.

Liceu 10 21 14
Mari romani in diaspora

26 slide uri in Power Point ofera un tablou complet al personalitatilor romanesti plecate in afara granitelor tarii. Unii dintre ei au obtinut si cetatenia tarii gazda, dar nu au incetat niciodata sa se considere romani.

Liceu 10 26 8
Titanic

Despre Titanic stim cu totii cateva cuvinte: este vasul de lux, pachebotul care s-a scufundat in mare, tragedie care a dus la pierderea vietilor a mii de oameni.

Liceu 10 23 12
Sistemul de asigurare a calitatii la nivelul firmei flanco a masinilor de spalat

Ca viitor tehnician în achiziţii şi contractări, am analizat in paginile acestui proiect sistemul de asigurare a calitatii masinilor de spalat ale unei firme de renume.

Liceu 10 29 14
Jocul de handbal

Il invatam la scoala, la orele de educatie fizica si pe langa exercitiul in sine, el ne invata sa fim o echipa. Este el, handbalul, sportul practicat pe scara larga in intreaga lume, in primul rand gratie accesibilitatii sale usoare, dar si dinamismului care ii e caracteristic.

Liceu 10 27 12
Niveluri de calificare adoptate in romania

Fiecare meserie presupune un anumit nivel de calificare pentru ca a fi profesionist inseamna in primul rand a fi pregatit, a fi competent, a fi cel mai bun in ceea ce faci, indiferent de domeniul in care activezi.

Liceu 10 26 14
Mancare frantuzeasca andouille

Referat comert si alimentatie. Din multitudinea de « charcuteries » (mezeluri) frantuzesti, Andouille-ul se distinge ca fiind un produs tipic si ancestral, o adevarata emblema si mandrie a anumitor regiuni din Franta. Referat in word.

Facultate 10 5 1
Prescriptia extinctiva si decaderea

Prescripția extinctivă are ca efect stingerea dreptului la acțiune în sens material, nu însă și a dreptului la acțiune în sens procesual. Așa-numitul drept la acțiune în sens procesual, reprezintă acele componente ale dreptului la acțiune constând în posibilitatea de a sesiza organul de jurisdicție, de a formula cereri, de a propune probe, de a pune concluzii, de a exercita căile de atac prevăzute de lege etc., în alte cuvinte, posibilitatea de a exercita mijloacele procesuale reglementate de lege și care alcătuiesc acțiunea civilă.

Facultate 10 43 55
Catalogul miresei

Catalogul miresei, nu-l rasfoim noi, toate femeile, atunci cand ne pregatim de nunta? Nu sunt cele mai frumoase clipe cele in care stam alaturi de mama, bunica, sora, prietene si alegem rochia care ne va transforma dintr-o domnisoara intr-o minunata doamna?

Liceu 10 50 8
Forme moderne de pregatire a formarii profesionale

A devenit aproape o moda, mai ales in randul tinerilor, sa faca macar o formare odata ajunsi in “campul muncii”. Este ea insa necesara si ulterior eficienta sau acest trend este si el la randul lui doar ceva comercial?

Liceu 10 41 12
Taekwondo

Cum alegem cel mai potrivit sport pentru noi sau pentru copilul nostru? Care este rolul artelor martiale in educatia unui tanar? Il fac ele mai rational, mai calculat, mai agresiv, mai temperat, mai competitiv, sau din toate cate putin?

Liceu 10 20 10
Scheme de alimentare cu apa

Alimentarea cu apa este un proces extrem de complicat si necesita o atentie sporita, cea mai mica greseala putand duce la contaminarea apei si in mod implicit poate avea grave implicatii pentru sanatatea tuturor consumatorilor.

Liceu 10 34 14
Centrale telefonice de mica si medie capacitate

Deja de cateva decenii putem spune ca telefonia, comunicatiile in general au inceput sa-si faca loc in viata noastra, in activitatea noastra cotidiana. Daca de internet ne mai putem lipsi, macar pentru scurte perioade cand suntem de exemplu in zone fara acoperire, in mici vacante, fara telefon nu prea putem sta, devenind accesoriul obligatoriu al fiecaruia dintre noi.

Liceu 10 20 14
Exploatarea, intretinerea si repararea corpurilor de iluminat

Lumina este prima necesitate pentru orice activitate, de calitatea ei depinzand si eficacitatea lucrului nostru. Iluminatul corespunzator, ca si aerisirea camerei de lucru, este ceva atat de natural si de normal incat o dezbatere pe aceasta tema ar putea parea la prima vedere inutila.

Liceu 10 20 14
Deranjamente in retelele de telecomunicatii

Aparitia si mai ales dezvoltarea retelelor de telecomunicatii, a acestor mijloace tehnice necesare pentru a putea transmite la distanta informatiile constituie o dovada clara a progresului unei societati.

Liceu 10 19 14
Fotbalul

Un potential ridicat bio-psiho-motric, o pregatire fizica adecvata duce la o participare cu adevarat eficienta la meciurile de fotbal, asigurand o echipa de temut , invingatoare.

Liceu 10 32 14