Diverse

Lista diverse

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Producție media utilizarea bliȚului În fogografie

Fotografia este o artă a frumosului care este prezentă în viețile oamenilor de mulți ani. Cine nu își amintește de prima fotografie pe care a găsit-o într-un sertar?

Liceu 10 27 36
calculul și interpretarea indicatorilor potențialului uman

Destinat elevilor de liceu. Un atestat foarte bine organizat, este structurat în două capitole CALCULAREA ŞI INTERPRETAREA INDICATORILOR POTENŢIALULUI UMAN și CĂI ȘI REZERVE DE CREȘTERE A PRODUCTIVITĂȚII MUNCII.

Liceu 10 17 36
Ceas electronic în 4 digiți

În lucrare am abordat trei capitole. În primele două capitole sunt tratate noțiuni teoretice de baza și normele de siguranță a muncii, corespunzătoare temei mele Ceas electronic în 4 digiți.

Liceu 10 24 35
Tehnologia de obținere a semipreparatelor de cofetărie patiserie

Acestă lucrare am stucturat-o în patru capitole, în primul capitol, Semipreparatele de cofetărie-patiserie o sa fac o caracterizare a grupei și o clasificarea a acestora. În cel de al doilea capitol, Tehnologii de obținere a semipreparatelor de cofetărie-patiserie - Obținerea semipreparatelor de cofetărie-patiserie o să prezint semipreparatele. A al treilea capitol, Calitatea semipreparatelor de cofetărie-patiserie o sa ma ocup de prezentarea calității. Iar ultimul capitol este Norme de igiena in laboratoarele de cofetărie-patiserie. Pentru că produsele de consum sunt perisabile și este o exigență mai mare privind realizarea, procurarea și preparea lor.

Liceu 10 39 36
Analiza tehnicilor de realizare a dulciurilor de bucătărie pe bază de fructe. studiu de caz – sufleu de piersici

Acestă lucrare am stucturat-o în patru capitole, în primul capitol, Monitorizarea calității proceselor și a produselor folosite la obținerea preparatului culinar „Sufleu de piersici” o să fac o trecere, prezentând sortimentul de preparate din care face parte preparatul culinar „Sufleu de piersici”, materiile prime folosite la obținerea preparatului și ustensile folosite. În cel de al doilea capitol, Tehnologia preparării preparatului culinar „Sufleu de piersici” o să prezint o înșiruire a etapelor din procesul tehnologic general de obținere a preparatului și cum poți repara acest preparat. A al treilea capitol, Studiu de caz: Preparatul culinar „Sufleu de piersici”, o să pun mai multe detalii priviind fișa tehnologică și calculul energetic, special pentru tema mea. Iar ultimul capitol Respectarea normelor igienico-sanitare și a masurilor de protectia muncii în spațiile destinate proceselor de producție o să detaliez legislaţia privind igiena şi securitatea muncii. Pentru că produsele de consum sunt perisabile și este o exigență mai mare privind realizarea, procurarea și preparea lor.

Liceu 10 29 35
Sortimentul, tehnologia și promovarea torturilor pe bază de frișcă

Am ales acest proiect Sortimentul, tehnologia și promovarea torturilor pe bază de frișcă, deoarece torturile pe bază de frişcă sunt cele bune preparate, răcoroase și aspectuoase, după părerea mea. Pot fi realizate acasă şi la cofetărie pentru diverse evenimente.

Liceu 10 42 35
Organizarea producȚiei pentru realizarea toturilor. studiu de caz tort de mere  

Am ales acest proiect Organizarea producției pentru realizarea torturilor. Studiu de caz - Tort de mere, deoarece torturile sunt cele bune preparate, după părerea mea, pot fi realizate acasă şi la cofetărie pentru diverse evenimente.

Liceu 10 42 38
Caracterizarea salatelor

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezvolte cunostintele despre Caracterizarea salatelor. Un atestat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini. Contine prezentarea in word.

Liceu 10 30 35
Structura roboților industriali

Destinat elevilor de liceu. Un atestat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Structura roboților industiali. Contine o prezentare in power-point. Am ales această temă Structura roboților industiali, deoarece în ziua de astăzi mecatronica este o activitate foarte căutată. Această disciplină tehnică este la interferența dintre electronică, mecanică și informatică.

Liceu 10 22 36
Pasteureloza iepurilor

Ca şi la celelalte mamifere şi la iepuri există un sistem complex de apărare împotriva îmbolnăvirilor care se află într-un anumit echilibru cu mediul. Acest echilibru poate fi uşor tulburat, ajungându-se la îmbolnăvire. Lucrarea este structurată în patru capitole, primul este denumit Caractere generale unde o sa mă ocup de Istoric și răspândire a bolii, celălalt punct fiind Etiologie și patogenia pasteurelozei. În cel de al doilea, o sa abordez aspectele clinice ale bolii, în cel de al treilea Diagnosticarea iar în ultimul capitol Metode și măsuri de prevenire și combatere.

Liceu 10 20 33
Combaterea dăunătorilor fagului

Starea bună a culturilor silvice şi a arboretelor, obiectiv prioritar al protecţiei pădurilor, depinde de activităţile realizate în cadrul suprafeţelor forestiere. De la înfiinţare şi până la exploatarea sa, pădurea este influenţată de un complex de factori biotici şi abiotici, parte dintre aceştia, prin influenţa lor negativă, reducându-i productivitatea şi funcţia sa de protecţie.

Liceu 10 35 35
Regulator de tensiune cu tiristor

Tema aleasă, Regulator de tensiune cu tiristor, face parte din noțiunile învățate în anii de liceu. În viața civilizației moderne nu se poate rezista fără energie și folosirea circuitelor electronice. Energia electrică este energia asociată electricității. Poate fi energie potențială electrică sau energie cinetică a curentului electric datorată deplasării electronilor. Atunci când este folosit în mod aproximativ pentru a descrie energia absorbită sau furnizată de un circuit electric (de exemplu, una furnizată de un aparat electric), termenul „energie electrică” se referă la energia care a fost transformată din energia potențialului electric.

Liceu 10 23 36
Realizarea unui circuit basculant monostabil

Atestat destinat elevilor de liceu. Un atestat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna incalzirea globala. Contine o prezentarea in word.

Liceu 10 21 28
Asamblări nedemontabile prin sudare

Am ales această temă Asamblări nedemontabile prin sudare, deoarece în ziua de astăzi mecatronica este o activitate foarte căutată. Această disciplină tehnică este la interferența dintre electronică, mecanică și informatică. Și de ce nu?! Este o idee pentru un loc de muncă, pe viitor, pentru că încep să fie cât mai multe locuri de munca în acest domeniu.

Liceu 10 26 34
Roboți industriali

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Roboți Industriali. Un atestat foarte bine organizat, ce contine atat informatii cat si imagini. Contine prezentare in power-point.

Liceu 10 23 35
Campania de relatii publice

Relaţiile publice se dovedesc un instrument original şi eficace pentru a răspunde provocărilor cu care orice organizaţie se confruntă

Facultate 10 10 13
Impactul si influenta mass media asupra alegerilor

influenta presei asupra alegerilor

Facultate 10 8 10
Formule geometrice

FORMULE CLASA A VII-A : GEOMETRIE

Gimnaziu 10 4 13
Bilantul energetic real al unei locuinte

Scopul referatului este de a realiza bilanțul energetic total real al unei clădiri de tip locuință. Referat la disciplina Eficienta energetica a proceselor electrotehnologice, master Inginerie electrica. Referat evaluat cu nota 10

Facultate 10 20 10
Proiect finanȚe publice bulgaria

În acest proiect avem o analiză macroeconomică și o analiză financiară a Bulgariei

Facultate 10 4 4
Portugalia proiect monedĂ

PORTUGALIA- analiza țării din punct de vedere economic și geo-politic

Facultate 10 15 4
Drept penal internațional extrădarea curs

Curs de drept internațional penal - subiect: extrădarea Extrădarea – principala modalitate de asistenţă judiciară internaţională în combaterea criminalităţii  Convenţia europeană de extrădare, cadrul juridic general al extrădării între statele membre ale Consiliului Europei  Noţiunea de extrădare în lumina Convenţiei europene de extrădare  Condiţiile de acordare şi de solicitare a extrădării potrivit Convenţiei europene de extrădare  1. Obligaţia de extrădare asumată de părţile contractante  2. Infracţiuni care dau loc la extrădare  3. Infracţiuni pentru care nu se acordă extrădarea  Situaţii în care nu se acordă extrădarea  Persoane care pot fi extrădate  Persoane exceptate de la extrădare  Procedura extrădării din România  Transferul procedurilor penale în cazurile de refuz al extrădării  Extrădarea naţionalilor  Principiul specialităţii extrădării şi reextrădarea către al treilea stat  Principiul specialităţii extrădării şi reextrădarea către al treilea stat  Etapele procedurii extrădării pasive  Arestarea provizorie în vederea extrădării  Procedura la curtea de apel  Solicitarea extrădării de către România  Concursul de cereri de extrădare  Soluţionarea cererii de extrădare  Punerea în executare a hotărârii de extrădare  Tranzitarea extrădaţilor  Condiţii pentru solicitarea extrădării  Procedura de solicitare a extrădării  Efectele extrădării în România  Dispoziţii comune privind extrădarea  Cheltuielile ocazionate de extrădare  Frauda la extrădare

Facultate 10 37 10
Centrala de la chernobyl

Recomand cu incredere citirea si folosirea acestui proiect deoarece este lucrat frumos, arata atat tragediile intamplate cat si recuperarea de dupa a tot cee ce a mai ramas.Va urez succes celor care sunt curiosi de acest subiect si sper sa va fie de ajuto.

Liceu 10 6 1
Animalele fara stapan din romania

Animalele fara stapan din Romania, eseu, referat 2300 caractere

Gimnaziu 10 1 5
Croșetat pentru începători

Croșetat pentru începători: În acest curs, puteți învăța tehnici de bază de croșetat și cum să creați diferite proiecte precum pături, păpuși, șepci și alte accesorii Contine linkuri catre situri de specialitate de unde va puteti inspira si descarca sute de modele gratuite

Facultate 10 9 13
Casa cu aburi de jules verne

Casa cu aburi de Jules Verne rezumat carte 760 caractere

Gimnaziu 10 1 4
Emanciparea femeii: o privire asupra evoluției și luptei pentru egalitate de gen

Emanciparea Femeii: O privire asupra evoluției și luptei pentru egalitate de gen 1060 cuvinte, 7200 caractere

Liceu 10 3 10
Acasa este acolo unde sufletul isi are linistea. abordari , trairi si relatari din mai multe perspective si din prisma mai multor personaje

Acasa este acolo unde sufletul isi are linistea. Abordari , trairi si relatari din mai multe perspective

Liceu 10 4 13
Orașul medieval

Sunt prezentate aspecte de ordin social, financiar și politic din orașele medievale. Sunt făcute analogii pe diferite orașe.

Facultate 10 8 15
Tratat de etica

Referat făcut pe tema: Deontologie Contemporana

Facultate 10 2 3
Vinul rosu si alb

Generalității vin rosu, vin alb. Flux tehnologic, vin rosu, vin alb , metode de obtinere, maturare, macerare, fermentare.

Facultate 10 132 63
Referat pe baza romanului ramasitele zilei de kazuo ishiguro

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre romanul RAMASITELE ZILEI de KAZUO ISHIGURO. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce contine romanul RAMASITELE ZILEI de KAZUO ISHIGURO. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 4 2
Traductoare

Referat_Traductoare ​Traductorul ,numit şi elementul sensibil sau senzor , este un element cu ajutorul căruia valoarea unei variabile (temperatură ,debit, concentraţie ş.a) este transpusă pe un semnal purtător de informaţie (tensiune electrică, curent, presiune ş.a) în vederea utilizării sale în aparate de vizulizare a informaţiei sau în diverse dispozitive de semnalizare, de reglare, de protecţie. La baza concepţiei şi funcţionării unui astfel de element stă o anumită proprietate sau fenomen care permite să se pună în evidenţă mărimea variabilei traduse (măsurate).

Facultate 10 18 6
Traditie si inovatie in radioul romanesc

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Traditie si inovatie in radioul romanesc. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Traditia si inovatia in radioul romanesc. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 59 2
Transferurile de armament si sustinerea lor in literatura de specialitate

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre TRANSFERURILE DE ARMAMENT SI SUSTINEREA LOR IN LITERATURA DE SPECIALITATE. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape cum se realizeaza TRANSFERURILE DE ARMAMENT SI SUSTINEREA LOR IN LITERATURA DE SPECIALITATE. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 26 2
Raspândirea culturilor agricole în statele unite ale americii

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Raspândirea culturilor agricole în Statele Unite ale Americii. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Raspândirea culturilor agricole în Statele Unite ale Americii. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 10 5
Descrierea amplificatoare audio

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre DESCRIEREA AMPLIFICATOARE AUDIO. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna DESCRIEREA AMPLIFICATOARE AUDIO. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 20 2
Cultura graului

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Cultura graului. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Cultura graului. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 12 2
Gypsy sorcery and fortune telling

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre GYPSY SORCERY and FORTUNE TELLING. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna GYPSY SORCERY and FORTUNE TELLING. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 131 2
My fair lady

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre MY FAIR LADY. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna MY FAIR LADY. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 24 2
Fossil power plant residual life optimization in the usa

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Fossil power plant residual life optimization in the USA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Fossil power plant residual life optimization in the USA. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 8 10
Concepte privind filosofia

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Concepte privind filosofia. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Concepte privind filosofia. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 75 2
Audit fiscal

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre AUDITUL FISCAL. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna AUDITUL FISCAL. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 16 20
Pielea si articolele din piele

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Piele si articolele din piele. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Pielea si articolele din piele. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 34 15
Coctailul

Destinat elevilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre FABRICAREA COCTAILURILOR. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna si cum se realizeaza FABRICAREA COCTAILURILOR. Contine prezentarea in word.

Liceu 10 45 20
Bluza de femei

Destinat elevilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CONFECTIONAREA BLUZEI DE DAMA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce presupune CONFECTIONAREA BLUZEI DE DAM. Contine prezentarea in word.

Liceu 10 50 2
Confectionarea camasii de fete

Destinat elevilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Confectionarea camasii de fete. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce presupune Confectionarea camasii de fete. Contine prezentarea in word.

Liceu 10 53 2
Pantalonul scurt

Destinat elevilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CONFECTIONAREA PANTALONULUI SCURT. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce presupune CONFECTIONAREA PANTALONULUI SCURT. Contine prezentarea in word.

Liceu 10 45 2
Pijama pentru barbati

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CONFECTIONAREA PIJAMALELOR PENTRU BARBATI. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce presupune CONFECTIONAREA PIJAMALELOR PENTRU BARBATI. Contine prezentarea in word.

Liceu 10 38 2
Rochia de ocazie

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CONFECTIONAREA ROCHIEI DE OCAZIE. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape cum se realizeaza CONFECTIONAREA ROCHIEI DE OCAZIE. Contine prezentarea in word.

Liceu 10 40 2
Educatia sportiva

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre EDUCATIA SPORTIVA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna EDUCATIA SPORTIVA. Contine prezentarea in word.

Liceu 10 14 15
Teste pentru medie și dispersie

Statistica matematică se ocupă de gruparea, analiza şi interpretarea datelor referitoare la anumite fenomene, precum şi unele previziuni privind producerea celorviitoare.

Facultate 10 15 13
Antrenament mental versus psihoterapie la sportivi

Dar care este diferenta? Pe scurt psihologii sportivi fac antrenament mental, psihoterapeutii fac psihoterapie. Ce inseamna una si ce inseamna alta? Antrenamentul mental este folositor pentru orice sportiv si este orientat pe formarea de rutine mentale pentru antrenament si concurs, concentrarea atentiei, managementul emotiilor, gandirea pozitiva, stabilirea scopurilor, tehnici de respiratie, relaxare si energetizare, pregatirea inainte de concurs pentru obtinerea "starii optime fizice si mentale de lupta".

Facultate 10 3 1
Antrenamentul mental al atletului aruncator de (mare) performanŢa

Din ce în ce mai mulţi sportivi de înalt nivel integrează pregătirea psihică în cadrul pregătirii globale (fizică, tactică, tehnică, nutriţională). În sport, forma psihică este cel puţin la fel la fel de importantă ca şi cea fizică.

Facultate 10 3 1
Antrenamentul mental in culturism

Sportul este o componenta esentiala pentru a fi sanatos, atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Alaturi de o alimentatie echilibrata, el contribuie la modelarea armonioasa a intregului organism si ne confera o stare de bine.

Facultate 10 3 1
Antrenamentul mental

Parte a „antrenamentului total", antrenamentul mental s-a impus în ultimele decenii ca un mijloc complementar şi deosebit de valoros al pregătirii tehnico-tactice a sportivilor. Antrenamentul este o activitate dificilă, de lungă durată, cu intensitate mare care supune sportivii la eforturi deosebite, la regim sever de muncă şi viaţă, la solicitarea atenţiei, gândirii şi imaginaţiei, la exersarea îndelungată şi dificilă a deprinderilor tehnice şi tactice.

Facultate 10 3 1
Introducere În studiul psihologiei sportului

După 1970 psihologia sportului a început să înflorească în America de Nord şi să fie acceptată în mai mare măsură ca o disciplină separată în cadrul ştiinţelor sportului. Cercetarea sistematică, prin numărul crescând de psihologi în sport, a jucat un rol important în impunerea acestei discipline.

Facultate 10 3 1
Mecanismele antrenamentului mental

Parte a „antrenamentului total", antrenamentul mental s-a impus în ultimele decenii ca un mijloc complementar şi deosebit de valoros al pregătirii tehnico-tactice a sportivilor. Practicarea acestui gen de antrenament este justificată din cel puţin trei puncte de vedere.

Facultate 10 3 1
Pregatirea psihologica a sportivilor ca factor al antrenamentului

Psihologia sportului este ştiinţa care se ocupă cu studiul comportamentelor şi proceselor mintale ale indivizilor implicaţi în sport şi exerciţiul fizic. În ultimii 20 de ani psihologia sportului s-a dezvoltat remarcabil.

Facultate 10 3 1
Pregatirea psihologica

Procesul de pregătire psihologică este organizat şi planificat în raport cu particularităţile sportivului, întrucât performanţa este asigurată în primul rând de omul-sportiv, supus unui anumit tip de efort, cu solicitările biologice şi psihologice, uneori la limită, pe care el le suportă de o manieră particulară.

Facultate 10 3 1
Reglarea Şi autoreglarea stĂrilor psihice

În sportul de performanţă, problema reglării şi autoreglării conduitei individului este esenţială, întrucât actele de excepţie săvârşite în condiţii neobişnuite solicită mecanisme adaptative cât mai apropiate de perfecţiune. Este ştiut faptul că omul, ca fiinţă raţională, posedă această capacitate de a se conduce şi adapta creator la ambianţa complexă naturală şi socială şi la propria sa condiţie de om.

Facultate 10 3 1
Stresul În activitatea sportivĂ

Supraîncordările succesive, neurmate de refacerea energetică completă (fizică şi psihică) conduc la stress. Stările de stres se caracterizează prin faptul că reacţiile psihice şi fiziologice nu sunt integral specifice, iar indicii comportamentului nu reflectă complet tensiunea psihică şi fizică. Principalele reacţii sunt de natură hormonală, prin intensificarea hipotalamusului de care sunt legate tulburări affective caracteristice.

Facultate 10 3 1
Influenta mass media

Cercetarea de faţă a fost proiectată pentru a constata cum privesc diferiţi actori sociali raporturile dintre educaţie şi mass-media. Pe lângă elevi au fost chestionaţi şi profesori, părinţi. În domeniul educaţiei şi al ştiinţelor educaţiei, mass-media este recunoscută ca un factor important al educaţiei informale. De asemenea, este cunoscută şi problematica efectelor negative ale mass-mediei asupra adolescenţilor. Prezenta cercetare şi-a propus să determine modul cum privesc diferiţi actori sociali statutul de factor educogen al mass-mediei.

Facultate 10 16 5
Comertul cu sclavi

Eseul este cat se poate de scurt, special pentru cei interesati de comertul cu sclavi.

Facultate 10 4 15
Henry ford

Proiectul contine cele mai importante date din viata lui Henry Ford.

Facultate 10 1 6
Referat analiza ropharma sa

Proiect de analiza a societatii Ropharma.

Facultate 10 33 6
Evoluția cheltuielilor pentru cultură, recreere și religie

Proiectul conține două părți, una teoretică (definiții) și una practica (calcularea valorilor PIB)

Facultate 10 14 25
Inferenta statistica

Inferenta statistica - Concepte de bază privind inferenţa statistică; Distributia test – student; Aplicatie

Facultate 10 9 14
Uniunea vamalĂ proiect

Introducere 3 1. Istoricul evolutiei uniunii vamala 4 2. Realizarea Uniunii Vamale 6 3. Uniunea vamala in cifre 10 4. Guvernanta si functionare 11 4.1 Activități și procese 11 4.2 Mijloace 12 4.3 Guvernanța 12 5. Evaluarea Uniunii Vamale 12 5.1 Presiuni externe 13 5.2 Presiuni externe 13

Facultate 10 18 5
Rasism prin afise

Rasismul in citate si afise proiect ilustrat de citate afise cine suntem ce suntem unde vrem sa ajungem

Gimnaziu 10 5 1
Anton pann

Anton Pann s-a născut în 1796, în târgul Sliven, Bulgaria. După moartea neaşteptată a tatălui, mama sa, Tomaida împreună cu cei trei fii ai, trece la nord de Dunăre, stabilindu-se în Chişnău. Fraţii mai mari se înrolează în armata turcească, murind în bătălia de la Brăila în 1809. Singura bucurie a Tomaidei era mezinul, care e angajat corist la biserica cea mare din Chişinău, având o voce frumos timbrată. În anul 1812, pe când avea doar 16 ani, se stabileşte împreună cu mama sa în Bucureşti, unde avea să-şi câştige pâinea, la început cântând pe la biserici şi dând lecţii de muzică orientală pe la diverse mănăstiri. Stăpânea foarte bine muzica vocală şi instrumentală şi limbile: greacă, turcă, rusă şi română. După 1816 urmează cursurile școlilor de cântare bisericească. Dovedind inteligență și pasiune, în 1819 este angajat șef al tipografiei care funcţiona lângă Biserica „Sfântul Nicolae“. Anton Pann își amintește că el răspundea de „toate rosturile ce se impun în tipografie“. La doar 23 de ani este numit în comisia pentru traducerea cântărilor bisericeşti din greceşte în româneşte. În timpul Revoluţiei lui Tudor Vladimirescu trece munţii la Braşov, unde rămâne. După ce revine în Capitală, se căsătoreşte cu Zamfira Agurezeanu, „fiinţă de suflet“ pe care o îndrăgeşte foarte mult. Mariajul cu Zamfira nu durează mult din cauza unor neînţelegeri, Anton Pann confesându-se mai târziu: „Bici de foc muierea mea,/ Una voi eu, ş-alta ea“. În anul 1826 se stabileşte la Râmnicu Valcea, fiind numit profesor de muzică la episcopie şi cântăreţ la Biserica „Buna Vestire“. Vizitează de mai multe ori Mănăstirea Dintr-un Lemn, îndrăgostindu-se de Anica, nepoata stareţei Platonida. Împreună cu aceasta merge din nou la Braşov, unde este cântăreţ la Biserica „Sfântul Nicolae“ din Şchei. Reîntos în Capitală, se desparte de frumoasa Anica, care nu se poate adapta la noua viaţă, dedicându-se în totalitate operei sale. La 27 iunie 1842 este numit profesor de muzică la Seminarul Mitropoliei. În 1843, Anton Pann devine proprietarul unei tipografii. În timpul revoluției pașoptiste, tipăreşte un ghid de conversaţie: ”Dialog în trei limbi: ruseşte, româneşte şi turceşte” cu scopul de a ușura conversația revoluționarilor cu forțele ce amenințau surpimarea mișcării. Nu a fost lipsit nici de la ceremonia de sfinţire a stindardelor libertăţii naţionale, organizată cu mare fast la Râmnicu Vâlcea. Acum este momentul când revoluţionarii vor cânta marşul revoluţionar ”Deşteaptă-te române”, pe versuri de Andrei Mureşan şi muzică de Anton Pann, o adaptare după melodia cântecului ”Din sânul maicii mele”. Era pentru prima dată când se cânta viitorul imn de stat al României. Devine proprietarul unei case în mahalaua Lucaci, cumpărată pe numele noii sale soţii sale, Catinca. Anton Pann moare pe neaşteptate, în casa sa de pe strada ce astăzi îi poartă numele

Gimnaziu 10 2 4
Delta vacaresti

SA CUNOASTEM MEDIUL CE NE INCONJOARA

Gimnaziu 10 7 5
Curiozitati despre poluarea mediului inconjurator

Curiozitati despre poluarea mediului inconjurator

Gimnaziu 10 5 5
Fermentatia la drojdia de bere

FERMENTATIA LA DROJDIA DE BERE

Gimnaziu 10 6 6
Franta istorie, cultura traditii

Franta - istorie, cultura traditii Denumire oficiala: Republica Franceză (République française) Capitala: Paris Logo oficial: drapelul și deviza țării, împreună cu silueta lui Marianne Limba oficială: limba franceza Moneda: euro Deviza națională: „Libertate, egalitate, fraternitate” (Liberté, Égalité, Fraternité) Drapelul: format din trei benzi verticale colorate: albastru, alb, roșu Imnul național: La Marseillaise

Gimnaziu 10 22 8
Elemente de patrimoniu cultural ale rosiei montane

Referatul cuprinde descoperirile de la Rosia Montana, cercetarile arheologice preventive si principalele rezultate ale Programului Naţional de Cercetare „Alburnus Maior” .

Facultate 10 5 13
Ce este știința și care sunt criteriile de științificitate?

Acest referat defineste stiinta, dar si criteriile de stiintificitate precum: recognoscibilitatea sau coerența obiectului cercetării, noutatea subiectului cercetat, utilitatea cercetării si validarea rezultatelor cercetării prin verificare și testare.

Facultate 10 4 8
Convivialitatea în spațiul nord dunărean (sfârșitul secolului al ii lea a. chr. începutul secolului al ii lea p. chr)

In acest referat se vorbeste despre banchetul funerar din spatiul nord-dunarean, despre functiile pe care le indeplinea din punct de vedere politic, economi si social, dar si despre artefactele gasite.

Facultate 10 7 20
Tropaeum traiani

In referat se vorbeste despre Coloana lui Traian, despre scenele de pe columna, dar si despre cele doua razboaie dac-romane.

Facultate 10 6 13
Sovietizarea și desovietizarea în republica populară română

In referat se vorbeste despre "Sovietizarea și desovietizarea în Republica Populară Română", din anul 1944 si pana in 1965.

Facultate 10 9 25
Regulamentele organice: separarea puterilor și atribuțiile lor

In referat se vorbeste despre Regulamentele Organice, despre separarea puterilor in stat si despre caracteristicile acestora, dar si despre cum functionau ele in Muntenia, Tara Romaneasca si Moldova.

Facultate 10 8 23
Revoluția industrială

In referat se vorbeste despre revolutia industriala, facandu-se o paralela intre cea din Marea Britanie si cea din Statele Unite ale Americii.

Facultate 10 6 15
Revoluția din 1989

In referat se vorbeste despre evenimentele nationale si internationale care au dus la Revolutia din 1989, despre masurile pe care a trebuit sa le suporte populatia, dar si despre revoltele care au dus la prabusirea Regimului Ceausist.

Facultate 10 8 23
Robert schumann

Referat despre viața și creația lui Robert Schumann. Referatul este corect și complet, numai bun de prezentat sau predat.

Gimnaziu 10 5 0
Filosofie immanuel kant

Contine detalii despre viata, familia, traiul si ideile filosofice ale lui Immanuel Kant. Sunt explicate si cateva idei filosofice.

Liceu 10 4 5
Eseuri bac harap alb

Documentul abordează temele "Particularitati de constructie a unui text narativ" , "Particularitati de constructie ale unui personaj" și "Relatia dintre doua personaje"

Liceu 10 7 4
Listă neologisme pentru admiterea la drept

Listă de neologisme alcătuită pe baza analizării grilelor date în anii trecuți.

Liceu 10 55 7
Al ii lea razboi mondial romania

Proiectul este realizat pe baza materiei de clasa a VII-a.

Gimnaziu 10 25 1
Notițe gramatică pentru admiterea la drept

Notițe și scheme de gramatică folositoare pentru pregătirea examenului de admitere la Facultatea de Drept.

Liceu 10 53 10
Totul este comunicarea

AM LUAT 10 IN SESIUNE CU EL LA FACULTATEA DE LITERE , SPECIALIZARE CRP

Facultate 10 6 5
Scurt ghid despre bullying

Scurt ghid despre bullying Ce este bullying-ul? Ce reprezintă bullying-ul? Diferite forme de bullying Fenomenul bullying are trei caracteristici Fenomenul bullying Cine este implicat în bullying? AGRESOR VICTIMĂ SPECTATOTUL/ MARTORUL Cum să ieşi din „jocul bullying” De ce este extrem de important să nu te superi? Ce crezi că vrea să obţină cel care te agresează?

Liceu 10 4 1
Curs legi speciale master drept

Curs - legi speciale - master drept

Facultate 10 141 9
Declaraţia de la rio cu privire la mediu şi dezvoltare (declaraţia de la rio)(1992)

Declaraţia de la Rio cu privire la mediu şi dezvoltare (Declaraţia de la Rio)(1992) cele 27 de principii

Facultate 10 4 1
Dreptul mediului subiecte examene

Dreptul mediului - subiecte examene

Facultate 10 76 4
Aristotel

Aristotel - referat filozofie Cuprins: citate din Aristotel Date biografice Opera lui Aristotel Conceptele lui Aristotel Filosofia lui Aristotel Bibliografie

Liceu 10 7 10
Platon referat filozofie

Platon Cuprins: citate din Platon Biografia lui Platon Opera lui Platon Doctrina lui laton Repere bibliografice Bibliografie

Liceu 10 8 10
Emil cioran filozofie

Emil Cioran Cuprins: Citate din Cioran Biografia lui Cioran Opera franceză Tematica operei O particularitate onomastică: iniţiala M. Post scriptum de dincolo de moarte Opera în limba română Opera în limba franceză Filozofie Despre muzică Despre oameni Despre iubire Despre el insusi Despre ţară Despre credinţă Bibliografie

Liceu 10 8 5
Augustin filozofie

Augustin Cuprins: Citate Augustin Date importante Augustin Caracterizare Viaţa Opera Filozofia lui Augustin DE CIVITATE DEI Augustin şi Scepticismul Iluminarea şi teoria ideilor divine Teoria graţiei divine Influenţa lui Augustin Bibliografie

Liceu 10 17 12
Noica

Noica Cuprins: Citate din Noica Viaţa Lucrări filosofice Opere postume Publicistică Ontologia Bibliografie

Liceu 10 4 3
Emmanuel levinas

Emmanuel Levinas - referat filozofie Citate Levinas Viața lui Levinas Filosofia lui Levinas Bibliografie

Liceu 10 2 2
Dopajul În sport cu bolasteron

Referat despre substanțele folosite pentru dopajul în sport

Facultate 10 10 25
Ostarina

Ostarina este o substanță interzisă, dar ușor de procurat și care nu provoacă reacții adverse.

Facultate 10 21 50
Marketingul relatiilor, din perspectiva consumatorului de sport

Marketingul sportului însumează toate activităţile menite să satisfacă nevoile şi dorinţele consumatorilor de sport prin procese de schimb.

Facultate 10 6 13
Concepte moderne in atletism principiile antrenamentului sportiv

Procesul de antrenament implică supunerea organismului uman unui grup de stimuli externi și interni, pe care sportivul trebuie să îi depășească.

Facultate 10 5 13
Dirijarea stiintifica a antrenamentului sportiv

Nivelul înalt al performanțelor în sportul modern impune perfecționarea continuă a tuturor laturilor pregătirii sportivilor. Creșterea performanțelor depinde în mod direct de o serie de factori și direcții de perfecționare a antrenamentului sportiv.

Facultate 10 4 10
Plan de activitati pentru un cerc olimpic

În ceea ce privește educația, mișcarea olimpică are datoria și menirea de a promova un ideal de viață robust, bazat pe valori spirituale.

Facultate 10 7 15
Situatia tehnico tactica in atletism

Viitoarele performanţe depind în mare măsură de modul de eşalonare a pregătirii tehnice în raport cu ceilalţi factori ai antrenamentului.

Facultate 10 4 8
Integrarea sociala si scolara a copiilor cu cerinte educative speciale

În contextul actual al învățământului, demersul pedagogic își propune să ofere medii educaționale diferite, adaptate la potențialul și necesitățile de dezvoltare ale fiecărui copil.

Facultate 10 80 113
Digitalizarea sistemului educativ

Procesul de învățământ actual păstrează în centrul său nevoile celui educabil, în funcție de care își stabilește obiectivele.

Facultate 10 30 63
Femeia in timpul romaniei comuniste

Regimul comunist se ocupa în mare măsură de implicarea femeii în viața publică, eliminarea discriminărilor existente în sfera publică, nesocotind importantă implementarea unor politici publice care să țină cont de viața privată a acestora.

Facultate 10 53 88
Simbolistica motivului drumului la ion creangă

Lucrarea pleacă de la constatarea că opera lui Ion Creangă este unitară, fiecare dintre componentele sale fiind strâns legată de celelalte, iar unul dintre lianții care determină această structură literară de dimensiuni arhitecturale este motivul drumului.

Facultate 10 79 125
Violenta in literatura romana (programa de gimnaziu)

Alăturarea celor doi termeni („literatură” și „violență”) poate părea destul de neadecvată, la o primă vedere. Însă literatura este un domeniu în care motivul violenței este foarte des întâlnit, iar această alăturare este un subiect care a suscitat o serie de discuții interesante.

Facultate 10 133 150
Noi conturi in planul de conturi 2019 introduse prin oug 2493/2019

Noi conturi in planul de conturi 2019- introduse prin OUG 2493/2019

Gimnaziu 10 1 0
Mesaje pentru ziua nationala

Proiectul contine cateva urari pentru ziua nationala

Liceu 10 2 1
Initierea in judo, jocuri si exercitii cu partener

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre INITIEREA IN JUDO. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna INITIEREA IN JUDO. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 18 30
Machiajul de zi

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre MACHIAJUL DE ZI. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna MACHIAJUL DE ZI. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 19 30
Pregatirea tehnica si tactica in fotbal

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Pregatirea tehnica si tactica in fotbal. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Pregatirea tehnica si tactica in fotbal. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 31 30
Salonul de coafura

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Salonul de coafura. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Salonul de coafura. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 20 28
Planșe dendrologie usamv bucurești

Referatul este destinat studentilor din cadrul specializării Silvicultură, a facultații de agricultură - USAMV - București.

Facultate 10 23 13
Sua 1980 2000

Politica SUA, relatii internatinale, sfarsitul secolului XX.

Facultate 10 6 13
Institutii europene

Opine argumentata despre viitorul UE

Gimnaziu 10 2 8
Rusia stalinista

Istorie, regimuri politice, Stalin

Facultate 10 6 15
Cauzele primului razboi mondial

Cauzele Primului Razboi Mondial, Istorie, relatii internationale

Facultate 10 16 25
Liga natiunilor

Liga Natiunilor, UE, Istorie, relatii internationale

Facultate 10 5 13
Terorismul

terorism, globalizare, relatii internationale, ue

Facultate 10 8 20
Analiza financiara a companiei: antibiotice sa din iasi

Gestiunea financiara a intreprinderii. Analiza performanei financiare a companiei pe baza bilantului, contului de profit si pierdere si a cash flow-ului.

Facultate 10 21 5
Elaborarea unui proiect de investiție în mediul rural finanțabil prin fonduri europene

Elaborarea unui proiect de investiție în mediul rural finanțabil prin Fonduri Europene Proiect la disciplina Finanțare

Facultate 10 13 8
Proiect la disciplina logistică sistemul logistic al unei întreprinderi agroalimentare

Proiect la disciplina Logistică Sistemul logistic al unei întreprinderi agroalimentare

Facultate 10 10 8
Armele nucleare

Proiectul contine text unic, nu este plagiat. Contine informatii privind armele nucelare si proliferarea acestora.

Facultate 10 8 5
Prezentare powerpoint gestionarea deseurior

Preocupare continua pentru protejarea mediului înconjurător prin gestionarea, trierea si reciclarea deșeurilor

Liceu 10 14 8
Indicatori economici ai potentialului uman

Definirea indicatorilor fortei de munca Analizarea si calcularea acestor indicatori la sc.ROMAR SHIPPING AGENCY. SRL

Facultate 10 24 13
Proiect curs resurse umane dosar de personal

Proiect Curs Resurse Umane - Dosar de personal

Facultate 10 20 6
Cariera mea de elev

"Cariera mea de elev" reprezinta o scurta reflectie asupra celor 12 ani de scoala, cuprinzand detalii despre dificultatile intrunite, cat si despre momentele de succes.

Liceu 10 1 0
Buhai florin sportul in echipa cu mingea

Buhai Florin elev la Liceul Teoretic Mihai Veliciu din Chisineu Cris, proiect realizat la ora de T,I,C

Liceu 10 9 0
Compozitori germani de marta andrei liceul teoretic "mihai veliciu" chişineu criş

Proiect despre compozitori germani.

Liceu 10 21 0
Primul război mondial în românia dănilă darius

fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffgg f ff f f f f f f f f f f f

Liceu 10 21 0
Istoricul dansurilor clasice de rechişan ioana bianca din comuna pilu

Proievtul conține peste 3000 de cuvinte, este realizat în Word, în total are 19 pagini, 13 pagini de conținut, copertă, cuprins, motto

Liceu 10 19 0
Femei in stiinta femei laurate cu premiul nobel in stiinta de ivaniczki andra, liceul teoretic ” mihai veliciu ” chisineu cris

Femei în știință- Prezintă contribuțiile semnificative a femeilor de știință în lumea științifică, laurate cu premiul Nobel

Liceu 10 20 0
Atestat engleza i left my heart in london

Atestat la limba engleza clasa a XII-a. Cuprinde istoria UK si diverse capitole bazate pe restaurante, cafenele, free time.

Liceu 10 21 15
Atestat engleza the unknown side of dreams

Atestat limba engleza pentru clasa XII-a cu titlul " The unknown side of dreams".

Liceu 10 20 15
Atestat electronică

PROIECT PENTRU OBȚINEREA CERTIFICATULUI DE CALIFICARE PROFESIONALĂ – NIVEL 4 TEMA: UPGRADAREA HARDWARE ȘI SOFTWARE A UNUI SISTEM DE CALCUL

Liceu 10 73 10
Analiza privind starea si evolutia cheltuielilor publice si a resurselor financiare publice ale romaniei in perioada 2009 2011

Analiza privind starea si evolutia cheltuielilor publice si a resurselor financiare publice ale Romaniei in perioada 2009-2011

Facultate 10 15 5
Analiza surselor de finanţare ale întreprinderii

Una dintre cele mai importante şi dificile probleme în condiţiile economiei de piaţă, lipsa ei de administrare ca rezultatul îndepărtării de la metodele de administrare colective şi totodată a dezvoltării slabe a pieţii este introducerea în sistemul de finanţe al Republicii a metodelor şi tehnicelor de conducere a economiei din partea statului.

Facultate 10 7 5
Calendar 2017

Un calendar original, realizat in Word, valabil pentru anul 2017

Facultate 10 14 2
Selectia jocului de fotbal

Pentru fotbal multi dintre noi renuntam la absolut orice. Un meci bun de fotbal este tot ce-si pot dori suporterii unei echipe. Despre selectia in jocul de fotbal discutam in acest proiect si sintetizam informatiile intr-o prezentare in PowerPoint cu 13 slideuri.

Gimnaziu 10 27 14
Orlando bloom

Un proiect redactat in limba engleza despre actorul american Orlando Bloom: viata si cariera actoriceasca.

Liceu 10 25 10
Steve jobs

O ampla prezentare in Power Point cu 67 de slideuri despre Steve Jobs: familie, educatie, activitate profesionala.

Liceu 10 67 6
Pregatirea biologica a sportivului pentru concurs

Un concurs presupune antrenament nu doar fizic, ci si psihic. Sportivii de performanta stiu cat este de important echilibrul in toate aspectele vietii lor: odihna, hrana, recreere, antrenament.

Facultate 10 42 16
Operatii de intretinere a retelei de canalizare a apelor uzate in targoviste

Intretinerea retelelor de canalizare este un proces continuu, efectuat cu responsabilitate pentru ca apele uzate menajere se infiltreaza in pamant, efectele putand fi apoi dezastruoase pentru populatie.

Liceu 10 21 14
Mari romani in diaspora

26 slide uri in Power Point ofera un tablou complet al personalitatilor romanesti plecate in afara granitelor tarii. Unii dintre ei au obtinut si cetatenia tarii gazda, dar nu au incetat niciodata sa se considere romani.

Liceu 10 26 8
Titanic

Despre Titanic stim cu totii cateva cuvinte: este vasul de lux, pachebotul care s-a scufundat in mare, tragedie care a dus la pierderea vietilor a mii de oameni.

Liceu 10 23 12
Sistemul de asigurare a calitatii la nivelul firmei flanco a masinilor de spalat

Ca viitor tehnician în achiziţii şi contractări, am analizat in paginile acestui proiect sistemul de asigurare a calitatii masinilor de spalat ale unei firme de renume.

Liceu 10 29 14
Jocul de handbal

Il invatam la scoala, la orele de educatie fizica si pe langa exercitiul in sine, el ne invata sa fim o echipa. Este el, handbalul, sportul practicat pe scara larga in intreaga lume, in primul rand gratie accesibilitatii sale usoare, dar si dinamismului care ii e caracteristic.

Liceu 10 27 12
Niveluri de calificare adoptate in romania

Fiecare meserie presupune un anumit nivel de calificare pentru ca a fi profesionist inseamna in primul rand a fi pregatit, a fi competent, a fi cel mai bun in ceea ce faci, indiferent de domeniul in care activezi.

Liceu 10 26 14
Mancare frantuzeasca andouille

Referat comert si alimentatie. Din multitudinea de « charcuteries » (mezeluri) frantuzesti, Andouille-ul se distinge ca fiind un produs tipic si ancestral, o adevarata emblema si mandrie a anumitor regiuni din Franta. Referat in word.

Facultate 10 5 1
Catalogul miresei

Catalogul miresei, nu-l rasfoim noi, toate femeile, atunci cand ne pregatim de nunta? Nu sunt cele mai frumoase clipe cele in care stam alaturi de mama, bunica, sora, prietene si alegem rochia care ne va transforma dintr-o domnisoara intr-o minunata doamna?

Liceu 10 50 8
Forme moderne de pregatire a formarii profesionale

A devenit aproape o moda, mai ales in randul tinerilor, sa faca macar o formare odata ajunsi in “campul muncii”. Este ea insa necesara si ulterior eficienta sau acest trend este si el la randul lui doar ceva comercial?

Liceu 10 41 12
Taekwondo

Cum alegem cel mai potrivit sport pentru noi sau pentru copilul nostru? Care este rolul artelor martiale in educatia unui tanar? Il fac ele mai rational, mai calculat, mai agresiv, mai temperat, mai competitiv, sau din toate cate putin?

Liceu 10 20 10
Scheme de alimentare cu apa

Alimentarea cu apa este un proces extrem de complicat si necesita o atentie sporita, cea mai mica greseala putand duce la contaminarea apei si in mod implicit poate avea grave implicatii pentru sanatatea tuturor consumatorilor.

Liceu 10 34 14
Centrale telefonice de mica si medie capacitate

Deja de cateva decenii putem spune ca telefonia, comunicatiile in general au inceput sa-si faca loc in viata noastra, in activitatea noastra cotidiana. Daca de internet ne mai putem lipsi, macar pentru scurte perioade cand suntem de exemplu in zone fara acoperire, in mici vacante, fara telefon nu prea putem sta, devenind accesoriul obligatoriu al fiecaruia dintre noi.

Liceu 10 20 14
Exploatarea, intretinerea si repararea corpurilor de iluminat

Lumina este prima necesitate pentru orice activitate, de calitatea ei depinzand si eficacitatea lucrului nostru. Iluminatul corespunzator, ca si aerisirea camerei de lucru, este ceva atat de natural si de normal incat o dezbatere pe aceasta tema ar putea parea la prima vedere inutila.

Liceu 10 20 14
Deranjamente in retelele de telecomunicatii

Aparitia si mai ales dezvoltarea retelelor de telecomunicatii, a acestor mijloace tehnice necesare pentru a putea transmite la distanta informatiile constituie o dovada clara a progresului unei societati.

Liceu 10 19 14
Fotbalul

Un potential ridicat bio-psiho-motric, o pregatire fizica adecvata duce la o participare cu adevarat eficienta la meciurile de fotbal, asigurand o echipa de temut , invingatoare.

Liceu 10 32 14