Referate Administratie Publica

Lista referate administratie publica

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Procesul decizional in administratia publica

Lucrare disertatie program master Managementul Administratiei publice.

Facultate 10 65 7
Primarul ca autoritate locala executiva

Fie ca locuim intr-un oras mare sau intr-o comuna cu doar cateva sute de locuitori, fiecare comunitate este reprezentata de un primar. Cine este el si care ii sunt atributiile aflam din acest proiect.

Liceu 10 32 14
Implicarea principiilor managementului public in conducerea unei unitati administrativ teritoriale

Acest amplu proiect analizeaza principiile managementului public si rolul lor in conducerea unei unitati administrativ teritoriale, cu referire in special la Republica Moldova.

Facultate 10 116 14
Organizarea si functionarea secretariatului la o institutie publica

Indiferent de domeniul de activitate, fiecare institutie publica are nevoie de un secretariat, de un fel de motor, un nucleu care gestioneaza toate sectoarele institutiei.

Facultate 10 32 0
Selectia personalului in institutiile publice

Angajatii sunt “piesele” cele mai importante ale oricarei afaceri. Un angajat care nu este onest sau serios poate aduce daune chiar iremediabile imaginii si activitatii unei firme. Un client nemultumit de serviciul unui angajat este aproape sigur un client pierdut.

Liceu 10 25 14
Relatii publice specifice in administratia publica

Administratia publica, ca orice domeniu de altfel, cunoaste in interiorul ei norme fara de care nu s-ar putea desfasura eficient. Fie ca sunt formale (morale de exemplu sau juridice) sau informale (obiceiuri, coduri), normele sunt cele care modeleaza toate relatiile existente.

Liceu 10 26 14
Aplicarea principiilor de organizare si functionare a administratiei publice

Referatul ofera o imagine de ansamblu asupra aplicarii principiilor generale de organizare si functionare a administratiei publice locale, precum si clarificari privind organizarea administrativa a teritoriului.

Facultate 10 33 14
Corespondenta scrisa in activitatea administratiei publice

Vorbim despre comunicare scrisa, despre corespondenta oficiala, despre aceasta modalitate atat de uzitata in zilele noastre de schimb de informatie. Activitatea de corespondenta va fi probabil mereu folosita pentru comunicari oficiale, indiferent de cat de mult vor evolua mijloacele de comunicare si tehnologiile electronice.

Liceu 10 36 14