Referate Administratie Publica

Lista referate administratie publica

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Drept administrativ

CURS 1 DREPT ADMINISTRATIV 2 FACULTATEA DE DREPT ZI

Facultate 10 10 3
Aparatul administrativ si institutiile cu competente in protectia mediului din romania

Aparatul administrativ si institutiile cu competente in Protectia Mediului din Romania

Facultate 10 9 4
Cazuri de bune practici din entitati publice din romania

Proiectul presupune identificarea și propunerea de cazuri de bune practici din entitati publice din Romania din diferite domenii.

Facultate 10 6 5
Tipuri de proceduri pentru atribuirea contractelor de achiziții publice

 INTRODUCERE  CAPITOLUL I – Cadrul legal al achizițiilor publice în România  CAPITOLUL II – Clasificarea procedurilor de achiziție  CAPITOLUL III – Analiza comparativă a procedurilor de achiziții publice  CAPITOLUL IV – Concluzii  BIBLIOGRAFIE

Facultate 10 9 7
Fisa postului analiza si implicatii

Fișa postului cuprinde sarcinile și cerințele necesare ale locului de muncă și care trebuie respectate de către personal.

Facultate 10 4 6
Impunerea veniturilor persoanelor fizice si juridice

Venitul este plusul efectiv pe care îl obţine un agent economic din activitatea sa la sfârşitul unei perioade; plusul de bunuri economice se exprimă în bani şi constituie puterea de contribuţie a plătitorului de impozit. Impozitul pe venit a apărut o dată cu necesitatea de a stabili o legătură directă între sursa de venituri şi obligaţia fiscală, astfel realizându-se atât o lărgire a bazei de impozitare, cât şi o creştere a numărului contribuabililor.

Facultate 10 14 0
Sistemul bugetar al portugaliei

Analiza sistemului bugetar al Portugaliei prin raportare la baza de date eurostat

Facultate 10 21 7
Uniunea europeana

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre UNIUNEA EUROPEANA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna UNIUNEA EUROPEANA. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 13 2
Titlurile de stat

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Titlurile de stat. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Titlurile de stat. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 6 2
Privatization in romania, a bridge to the european union

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Privatization in Romania, A Bridge to the European Union. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Privatization in Romania, A Bridge to the European Union. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 14 10
RomÂnia si u.e. similaritĂŢi si diferenŢe faŢĂ de celelalte ŢĂri

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ROMÂNIA SI U.E.-SIMILARITĂŢI SI DIFERENŢE FAŢĂ DE CELELALTE ŢĂRI. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape care sunt SIMILARITĂŢILE SI DIFERENŢELE FAŢĂ DE CELELALTE ŢĂRI. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 20 2
Strategia guvernului privind informatizarea administratiei publice

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Strategia Guvernului privind Informatizarea Administratiei Publice. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape care este Strategia Guvernului privind Informatizarea Administratiei Publice. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 22 2
Arhivatoarele

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ARHIVATOARE. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna ARHIVATOARELE. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 6 2
Probleme de etica in administratia publica

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre PROBLEMELE DE ETICA IN ADMINISTRATIA PUBLICA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape care sunt PROBLEMELE DE ETICA IN ADMINISTRATIA PUBLICA. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 4 2
Fenomenul coruptiei din republica moldova

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre FENOMENUL CORUPTIEI DIN REPUBLICA MOLDOVA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna FENOMENUL CORUPTIEI DIN REPUBLICA MOLDOVA. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 6 2
Serviciul public

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre SERVICIUL PUBLIC. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna SERVICIUL PUBLIC. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 32 15
Sistemul informatic al c.e.c.

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Sistemul informatic al C.E.C.. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Sistemul informatic al C.E.C.. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 19 10
Experienta evaluarii politicii locale

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Experienta evaluarii politicii locale. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Experienta evaluarii politicii locale. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 21 10
Gandirea liberala privind problemele dezvoltarii

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre GANDIREA LIBERALA PRIVIND PROBLEMELE DEZVOLTARII. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna GANDIREA LIBERALA PRIVIND PROBLEMELE DEZVOLTARII. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 14 10
Auditarea agenției pentru plăți și inspecție socială.constatări și oportunități

Raport de Audit public intern pentru o instituție publică aleasă

Facultate 10 15 50
Mijloace specifice redactarii corespondentei

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre MIJLOACELE SPECIFICE REDACTARII CORESPONDENTEI. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna MIJLOACELE SPECIFICE REDACTARII CORESPONDENTEI. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 30 30
Relatiile publice si de protocol

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre RELATIILE PUBLICE SI DE PROTOCOL. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna RELATIILE PUBLICE SI DE PROTOCOL. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 30 30
Tehnoredactarea si arhivarea documentelor

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre TEHNOREDACTAREA SI ARHIVAREA DOCUMENTELOR. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna TEHNOREDACTAREA SI ARHIVAREA DOCUMENTELOR. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 30 30
Structura administraȚiei publice

Proiectul cuprinde: 1. Partea teoretică -Noțiunea de organ al administrației publice -Sarcinile, atribuțiile, competența și capacitatea autorităților administrației publice -Clasificarea sarcinilor şi competenţelor administrative -Organizarea administrativ-teritorială a administrației 2. Studiu de caz ,,CONSILIUL JUDEȚEAN BIHOR RAPORTAT LA CONSILIUL JUDEȚEAN SUCEAVA”

Facultate 10 16 4
Procesul decizional in administratia publica

Lucrare disertatie program master Managementul Administratiei publice.

Facultate 10 65 7
Primarul ca autoritate locala executiva

Fie ca locuim intr-un oras mare sau intr-o comuna cu doar cateva sute de locuitori, fiecare comunitate este reprezentata de un primar. Cine este el si care ii sunt atributiile aflam din acest proiect.

Liceu 10 32 14
Implicarea principiilor managementului public in conducerea unei unitati administrativ teritoriale

Acest amplu proiect analizeaza principiile managementului public si rolul lor in conducerea unei unitati administrativ teritoriale, cu referire in special la Republica Moldova.

Facultate 10 116 14
Organizarea si functionarea secretariatului la o institutie publica

Indiferent de domeniul de activitate, fiecare institutie publica are nevoie de un secretariat, de un fel de motor, un nucleu care gestioneaza toate sectoarele institutiei.

Facultate 10 32 0
Selectia personalului in institutiile publice

Angajatii sunt “piesele” cele mai importante ale oricarei afaceri. Un angajat care nu este onest sau serios poate aduce daune chiar iremediabile imaginii si activitatii unei firme. Un client nemultumit de serviciul unui angajat este aproape sigur un client pierdut.

Liceu 10 25 14
Relatii publice specifice in administratia publica

Administratia publica, ca orice domeniu de altfel, cunoaste in interiorul ei norme fara de care nu s-ar putea desfasura eficient. Fie ca sunt formale (morale de exemplu sau juridice) sau informale (obiceiuri, coduri), normele sunt cele care modeleaza toate relatiile existente.

Liceu 10 26 14
Aplicarea principiilor de organizare si functionare a administratiei publice

Referatul ofera o imagine de ansamblu asupra aplicarii principiilor generale de organizare si functionare a administratiei publice locale, precum si clarificari privind organizarea administrativa a teritoriului.

Facultate 10 33 14
Corespondenta scrisa in activitatea administratiei publice

Vorbim despre comunicare scrisa, despre corespondenta oficiala, despre aceasta modalitate atat de uzitata in zilele noastre de schimb de informatie. Activitatea de corespondenta va fi probabil mereu folosita pentru comunicari oficiale, indiferent de cat de mult vor evolua mijloacele de comunicare si tehnologiile electronice.

Liceu 10 36 14