Proiect Program Turistic International Spania

 • Nota 10.00
 • 0 comentarii
 • Publicat pe 17 Mai 2023

Descriere Proiect

Titlul programului turistic international.

 

       Programul turistic international desfasurat in Spania –Barcelona estede tip circuit iar itinerariul se desfasoara pe ruta Bucuresti – Barcelona-Montserrat – Girona - Costa Brava.

Perioada de desfasurare acircuitului este in intervalul 27 noiembrie si 2 decembrie si se adreseazacategoriilor de turisti cu varsta intre 20-35 de ani,fiind organizat in perioadade inceput a sarbatorilor de iarna si beneficiind de tarife promotionale.Acestaperioada a circuitului urmareste sa cuprinda ultimul week-end al luniinoiembrie si inceputul lunii decembrie incluzand si Ziua Nationala a Romaniei.

 

   1.2. Tara in care se desfasoara circuitulturistic.

 

    Circuitul se  desfasoara in Spania-Barcelona si vizeazavizitarea a principalelor obiective ale tarii:orasul Barcelona,statiunea CostaBrava ,orasele Giorna si Montserrat. Regatul Spaniei  sau Spania este o ţară situată în sud-vestulEuropei, membră a Uniunii Europene. În nord-est se învecinează cu Franţa şiAndora de-a lungul Munţilor Pirinei. Face parte din Peninsula Iberică împreunăcu Portugalia şi Gibraltar, având de asemenea două arhipelage, situate unul înMarea Mediterană (Insulele Baleare) şi celălalt în Oceanul Atlantic (InsuleleCanare). De asemenea, de Spania aparţin două mici teritorii din nordul Africii(care includ oraşele autonome Ceuta şi Melilla), precum şi enclava Llivia dinPirinei.


1.3. Piata tinta


      Pachetul turistic prezentat este detip circuit si are ca tema o vacanta cu destinatie exotica. Se adreseaza inspecial persoanelor tinere cu varsta cuprinsa intre 20-35 de ani cu veniturimari, care doresc sa petreaca o vacanta de neuitat in destinatii deosebite.
Frumuseteaunica si asezarea sa geografica privilegiata, intre Europa si Africa, au facutdin aceasta tara, inca din antichitate, o rascruce, un punct de intalnire intreest si vest. Diversitatea culturala, amestecul de civilizatii care si-au gasitaici un loc ideal, au lasat in urma lor o cultura original unica, un experimentadmirabil.
Cunoscuta in lumea intreaga pentru muzica si dansul flamenco, pentru luptele cutauri, plajele fantastice si mult soare, Spania ofera mult mai mult decat atat.Este si a fost timp de secole unul dintre cele mai importante centre culturaleale Europei. Orasele imbina arhitectura veche cu cea moderna, desi fiecareregiune este diferita in felul sau prin asezare geografica, clima si chiarpersonalitate. Este o tara a carei cunoastere trebuie aprofundata. Spanioliispun ca Spania este diferita, dar nu specifica nici un alt termen decomparatie.
Diversitatea culturala, amestecul de civilizatii care si-au gasit aici un locideal, au lasat in urma lor o cultura originala unica, un experiment admirabil.
Aici,turistii vor gasi o retea de hoteluri, pensiuni si case rurale, toatedotate cu servicii deosebite, adaptate cerintelor celor mai variate categoriide turisti.
Turistii pot savura o sangria rece, pe plaja, mangaiati de razele soarelui laapus, ascultand ritmuri flamenco.
Evident ca destinatiile spaniole cele mai cunoscute sunt si cele maifrecventate. Capitala, Madrid, si cealalta metropola, Barcelona, sunt atatvariante pentru cartierul general al unui turist, cat si alegeri perfectepentru excursiile de o zi. Plajele din zona Barcelonei sunt si cele maiaccesibile ca pret, fiind fiind foarte aproape de granita cu restul Europei.Urmeaza pe lista de prioritati Palma de Mallorca si Ibiza, Insulele Canare ,CostaBrava si mai ales Andalucia, fiecare insa cu un specific aparte. 

Descarca proiect
 • Specificatii Proiect Program Turistic International Spania :

  • Tema: Program Turistic International Spania
  • Tip de fisier: docx
  • Numar de pagini: 9 pagini
  • Nivel: Facultate
  • Descarcari: 0 descarcari
  • Accesari: 111 accesari
  • Nota: 10.00/10 pe baza a 1 comentarii.
  • Pret: 8 Monede
  • Pret aproximativ in lei: 32 RON (pretul variaza in functie de modalitatea de plata aleasa)
   Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!
  • Taguri: program turistic proiect,