Atestat Turism

Lista atestat turism

Detalii proiect Nivel Nota Pagini Pret
Calitatea unui organizator banqueting

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Calitatea Unui Organizator Banqueting. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Un Organizator Banqueting. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 24 30
Cetati medievale din romania

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Cetati Medievale din Romania. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape care sunt Cetati Medievale din Romania. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 22 30
Oferta de produse

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre OFERTA DE PRODUSE. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna OFERTA DE PRODUSE. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 22 30
Parcuri de agrement din europa

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Parcurile de agrement din Europa . Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Parcurile de agrement din Europa. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 27 30
Strategia unitatilor de turism si alimentatie

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Strategia unitatilor de turism si alimentatie. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Strategia unitatilor de turism si alimentatie. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 30 30
Strategii de promovare la locul de vanzare h&m

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Strategiile de promovare la locul de vanzare H&M. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Strategiile de promovare. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 23 30
Strategii promotionale la sc auchan romania sa

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre STRATEGIILE PROMOTIONALE LA SC AUCHAN ROMANIA SA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna STRATEGIILE PROMOTIONALE LA SC AUCHAN ROMANIA SA. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 35 33
Structuri de primire turistica de pe valea prahovei

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Structuri de primire turistica de pe Valea Prahovei. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Structuri de primire turistica de pe Valea Prahovei. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 30 30
Circuit turistic capitale imperiale viena, praga, bratislava

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CIRCUITELE TURISTICE IN CAPITALELE IMPERIALE. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna CIRCUITELE TURISTICE. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 21 33
Spatii de cazare in turism

Atestat profil turism despre spatii de cazare in unitatile de de turism si clasificarea acestora pe categorii si stele

Liceu 10 30 25
Preferintele turistice

Preferintele turistice sunt in functie de zonele din care acestia provin dar sunt deschisi sa experimenteze si alte zone cu specific traditional .

Gimnaziu 10 20 0
Organizarea activitatii agentului de turism tour operator si sau vanzator

Proiect adresat elevilor de clasa a XII-a,100% unic si foarte bine consolidat.

Liceu 10 28 18
Traditie si aventura in bucovina

Bucovina este printre cele mai atractive și frecventate zone turistice de pe harta României. Bucovina este cunoscută pentru folclor, costume, mobilier, olărit, tapițerii și covoare. Meșterșugarii continuă tradițiile moștenite din generație în generație. Măști, costume tradiționale, ouă vopsite, obiecte din lemn sculptate, broderii și covoare care sunt încă elemente ale vieții cotidiene.

Liceu 10 29 20
Potentialul turistic natural si antropic al deltei dunarii

Delta Dunării şi întreaga Rezervaţie reprezintă un habitat miraculos din punctul de vedere al biodiversităţii care, deşi s-a aflat timp de câteva decenii bune intr-o stare avansată de degradare, are o capacitate ieşită din comun de a se regenera in mod natural. Asemenea multor zone din ţară, Delta Dunării constituie o zonă turistică de mare originalitate în turismul României și al Europei.

Liceu 10 32 25