Referate Fizica

Lista referate fizica

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Transformări ale stării de agregare

Proiectul cuprinde informații, topirea și solidificarea, vaporizarea și condensarea, sublimarea și desublimarea, bilbiografie și desene.

Liceu 10 5 4
Energie regenerabila. proiect power.point

Proiectul se concentrează pe energia regenerabilă, incluzând informații despre viitorul acestei tehnologii, tendințele actuale și noile tehnologii în dezvoltarea energiei regenerabile. De asemenea, se subliniază importanța acestei forme de energie pentru viitor și necesitatea de a investi în aceasta. Proiectul oferă informații comprehensive și accesibile despre energia regenerabilă, oferind posibilitatea de a fi utilizat în prezentări sau ca sursă de informare pentru proiecte personale.

Facultate 10 15 8
Diode

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Diode. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Diodele. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 23 2
Repararea instalatiei electrice

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Repararea instalatiei electrice. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Repararea instalatiei electrice. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 28 2
Spectrofotometrie

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Spectrofotometrie. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Spectrofotometria. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 14 10
Fizica

Pentru determinarea unor constante fizice ale unor elemente de circuit , de exemplu rezistenta electrica a unui rezistor sau pentru determinarea variatiei unei marimi fizice de exemplu intensitatea curentului electric printr-un rezistor in functie de tensiunea aplicata pe rezistor ,se realizeaza in laborator diferite montaje electrice .Principalele instrumente de masura utilizate sunt ampermetrul pentru masurarea intensitatii curentului electric si voltmetrul pentru masurarea tensiunii electrice .

Gimnaziu 10 3 0
Referat efect doppler

referat biofizica efect doppler

Facultate 10 9 13
Referat electricitate statica

referat biofizica electricitate statica

Facultate 10 8 13
Referat electroliza apei

referat biofizica electroliza apei

Facultate 10 9 13
Referat laser

referat biofizica laser, proiect medicina

Facultate 10 8 13
Referat oxigenoterapie

referat biofizica oxigenoterapie

Facultate 10 8 13
Referat radiatii gama

referat biofizica radiatii gama

Facultate 10 8 13
Referat radioactivitate

referat biofizica radioactivitate

Facultate 10 11 13
Referat raze x

referat biofizica raze x, proiect medicina

Facultate 10 16 13
Biofizica analizatorului vizual

Referat biofizica, facultatea de medicina

Facultate 10 8 13
Activitatea de pompa a inimii

Referat biofizica, facultatea de medicina

Facultate 10 9 13
Computer tomograf

referat biofizica computer tomograf

Facultate 10 9 13
Referat curent electric

referat biofizica curent electric

Facultate 10 11 13
Radiatii nucleare

Referat "Introducere în lumea fizicii nucleare", ideal pentru materia de clasa a 12 a.

Liceu 10 22 3
Introducere in fizica

Fizica (physis = natura, l.greacă) studiază structura şi proprietăţile materiei. Materia este o categorie filozofică prin care este desemnată realitatea obiectivă, ce există independent de conştiinţa umană şi reflectată adecvat de aceasta; materia are două forme de existentă: - a. substanţa – alcătuită din particule elementare cu masa de repaus nenulă - b. câmpul - alcătuit din particule elementare cu masa de repaus nulă. Proprietatea esenţială a materiei este mişcarea.

Facultate 10 131 6
Starile de agregare

Acest proiect este realizat in power point, contine exemple, aplicatii , informatii, imagini explicite, cuprins, multumiri la sfarsit si bibliografie. Proiectul contine 14 slide-uri.

Liceu 10 14 3
Henry ford

Henry-Ford Inceputul lui Henry-Ford

Gimnaziu 10 10 1
Surse de iluminat

Destinat elevilor de liceu, care doresc sa isi dezolte cunostintele despre SURSELE DE ILUMINAT. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna SURSELE DE ILUMINAT. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 31 33
Producerea curentului electric

Referat despre producerea curentului electric in Romania si pe plan mondial prin diferite metode: hidrocentrale, eoliene, centrale nucleare/termoelectrice si panouri solare.

Liceu 10 16 0
Cristalele

O prezentare in Power Point cu 28 de slideuri care ofera o imagine completa a cristalelor: definirea, clasificarea (in functie de structura cristalina sau de tipurile de legatura) si proprietatile lor.

Liceu 10 28 8
Curentul alternativ

Proiectul de fata analizeaza curentul alternativ, dupa o scurta prezentare a curentului electric. Tot aici vorbim si despre osciloscopul catodic cu descrierea partilor sale componente. Aflam prin urmare despre producerea curentului alternativ, despre tensiunea efectiva a curentului alternativ, despre marimile sale caracteristice, etc.

Liceu 10 16 10
Descoperirea neutonului

În 1920, Ernest Rutherford a postulat că există particule neutre, foarte mari în nucleul atomilor. James Chadwick a primit sarcina de a găsi dovezi ale „perechii strâns legate proton-electron” a lui Rutherford numită și „neutron”.

Liceu 10 1 1
Aparate de masura digitale

Caracteristicile generale ale aparatelor de masura digitale, partile lor componente, tipologia aparatelor digitale, toate acestea au fost analizate in acest proiect. A doua parte expune problematica criteriilor de alegere a aparatelor, metodele de măsurare, dar si masurile de precautie in laboratoare si normele de protectie a muncii.

Liceu 10 13 14