Referat Fitness

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 18 Aprilie 2016

Descriere Referat

Fiind un sistem de gestiune foarte performant in comparatie cu concurentii sai, FOXPRO este folosit mai ales in scop didactic, gratie modului facil de lucru, dar si datorita limpezimii sintaxei. Vorbim despre atuuri semnificative, despre comenzi care permit gestionarea structurii conceptuale, gestionarea datelor, gasirea rapida a datelor, afisarea lor in modalitati diferite, programare structurata, etc. Vorbim asadar despre comenzi de tipul APPEND, INSERT, REPLACE, CHANGE, in functie de cerinte.
Principalul element al limbajului Foxpro il reprezinta formularul: o portiune din ecran considerata un element unic, cu caracteristici care creioneaza actiunile posibil a fi executate. Aceste formulare mai intai se generaza (CREATE FORM) apoi se vor crea butoane responsabile cu interconexiunea dintre formulare. Intregul proces este descris in paginile acestui proiect.
Formularul este ales in defavoarea meniului pentru ca utilizatorul poate insera in aceasta interfata mai accesibila, mai prietenoasa sa spunem, imagini, poate alege o anumita optiune dintr-un numar finit de optiuni, etc.

Extras din referat:

“Sistemele de gestiune a bazelor de date (SGBD) reprezinta sisteme informatice specializate in stocarea si prelucrarea unui volum mare de date, in rezolvarea problemelor de primul tip, din clasificarea anterioara. Termenul de « baza de date » se va referi la datele de prelucrat, la modul de organizare a acestora pe suportul fizic de memorat iar termenul de « gestiune » se va referi la actiunea de memorare si prelucrare a acestor date.
Un SGBD trebuie sa asigure urmatoarele functiuni elementare, referitoare la bazele de date :
definirea bazei de date
introducerea datelor (adaugarea de noi date la baza de date)
modificarea unor date existente in baza de date
stergerea unor date
interogarea bazei de date, adica extragerea informatiilor stocate in aceasta
Pe masura dezvoltarii acestor sisteme lista s-a completat cu facilitati importante cum ar fi :
generare de rapoarte
modalitati noi de interogare a bazei de date (de exemplu un limbaj de tip SQL)
noi tipuri de organizare a bazelor de date si noi tipuri de acces (de exemplu accesul indexat)”

Descarca referat