Referat Analizatorii Corpului Uman Site Html Si Documentatie Test

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 18 Mai 2015

Descriere Referat

    Contine: Site HTML si documentatie.

    Excitatiile primite din exterior, din mediul extern sau intern sunt receptionate, conduse si transformate in senzatii specifice de catre analizatori. Aceste sisteme morfologice sunt alcatuite din trei segmente: periferic, intermediar si central.

    Pentru o accesibilitate cat mai eficienta a site-ului creat, referatul oferă detalii legate de limbajul HTML. Alfam astfel despre elementele limbajului HTML, despre multiplele tipuri de marcaje: de baza, pentru structurarea documentului, pentru formatarea textului, pentru crearea hiperlegaturilor, pentru inserarea de obiecte, etc.

    Capitolul 5 al referatului prezinta programul in care a fost realizat proiectul, Macromedia Dreamweaver, acum ajuns la versiunea 9, versiune care, spre deosebire de cele anterioare, dispune de functii de editare avansate si suport pentru tehnologii web precum CSS sau JavaScript.

    Pe piata editoarelor HTML, Dreamweaver deţine aroximativ 80% dintre acestea, avantajul lui fiind reprezentat de faptul că, desi suporta si platforme UNIX, poate rula pe platforme software precum Mac, Windows.

    Meniul programului (meniurile File si Edit, View, Insert, Modify, Text, Commands), resursele de hard si soft necesare, dar si modalitatile de utilizare ale programului care detaliaza problematica analizatorilor corpului uman sunt prezentate in ultima parte a referatului.
Descarca referat