Proiect Parcuri De Agrement Din Europa

 • Nota 10.00
 • 0 comentarii
 • Publicat pe 01 Iulie 2020

Descriere Proiect

Echipa IcarTours Litoral crează oportunități pentru ca turistii să beneficieze de cele maireușite vacanțe. Țelul agentiei de turism este unul simplu: să reușeasca săofere vacanța perfectă de care are nevoie si pe care o merita orice persoana.

De ce ar trebui să apelezi la agenția Icar Tours Litoral? Pentru că aceasta echipa deagenti are o experiență de peste 15 ani în domeniul turismului. Pentru că încadrul agenției viitorul turist va găsi cea mai completă ofertă cu vacanțe.

Deși internetul este o modalitate extraordinară de a-ți programa concediul, de celemai multe ori, cantitatea de informații poate fi extrem de mare, iarinformațiile pot fi de multe ori contradictorii. Aici intervine echipa acesteiagentii! Ei analizează, verifică și îți ofera informații complete și reale, seasigură că vei găsi condiții deosebite de cazare și nu în ultimul rând, îți vapropune pachete de vacanțe care să se plieze pe bugetul tău. Nu is doresc săcâștige clienți, ci prieteni.

Vor să se asigure că vacanța ta va fi fantastică și asta nu pentru că va fi neaparăratcea mai ieftină, ci pentru că ea se va ridica la nivelul așteptărilor tale. Isidoresc să beneficiezi de cele mai bune condiții, de aceea verifică constantcondițiile de cazare, iar feedback-ul turistilor, cei ce le utilizeazaserviciile, este extrem de important pentru acestia.

Portofoliul agentiei de turism include doar unitățile de cazare ce pot oferi un gradridicat de confort, servicii ireproșabile și mai ales, o atenție deosebităpentru potentialii turisti, cei ce ar alege agenția pentru planificareavacanței.

Europa-Park, Rust, Baden-Württemberg, Germania

Utilizatorii Trip Advisors l-au votat pe primul loc în clasamentul celor mai bune parcuri deagrement din Europa. Parcul este situat la 61 de km de Strasbourg (Franţa), la95 de km de Basel (Elveţia) şi la 171 km de Stuttgart, astfel că dacă suntețiîn vacanța într-unul dintre aceste orașe, merită să faceți o vizită parcului.Parcul a fost deschis în 1975 şi se întinde pe o suprafaţă de 16 hectare. Arepeste 100 de atracţii şi spectacole fantastice, 13 roller coasters și 14domenii tematice cu teme europene.

Printre atracțiile deja cunoscute se numără: Adventure Land, Chocoland, unde puteţiurmări procesul tehnologic de fabricaţie al ciocolatei, roller coaster BlueFire, care atinge viteza de 100 de km/oră în 2,5 secunde şi mai ales SilverStar, care atinge o viteză de 130 km/oră.

Tivoli Gardens, Copenhaga, Danemarca

Este unul dintre primele parcuri de distracții din lume, fiind inaugurat în august 1843.Încă de la început, parcul a conţinut diverse atracţii – clădiri exotice,spaţii inspirate din Orient, restaurante şi cafenele, scene pentru concerte,precum şi un trenuleţ electric primitiv.

În prezent, parcul se întinde pe o suprafaţă de 8,5 hectare şi este unul dintre cele maiimportante spaţii atât de amuzament, cât şi culturale din Scandinavia. Se aflăîn apropiere de centrul capitalei Danemarcei, iar aici puteți găsi unul dintrecele mai vechi roller coasters din lume, construit din lemn în anul 1914, darşi o sală de spectacole şi expoziţii.

Printre atracţii se numără Demon, cel mai mare roller coaster din Danemarca, și The Star Flyer,cel mai înalt carusel din lume (80 m). Tivoli Gardens este potrivit mai alespentru copii, tineri şi pentru distracţia împreună cu familia.

Le Puy du Fou, Les Epesses, Franţa

Situat la 81 km sud de Nantes, la 455 km de Paris și 33 km nord de Bordeaux, parcul esteapreciat pentru calitatea spectacolelor cu tematică istorică, care vor fi peplacul copiilor, dar nici adulții nu se vor plictisi. Au loc spectacole atâtziua cât şi noaptea, când sunt puse în scenă jocuri de lumini şi umbre, pemuzică şi cu efecte speciale, la care participă numeroase personaje. Cei micivor fi captivați de spectacolele grandioase şi de parcurile imense, cu mii despecii de plante şi animale.

Port Aventura World, Salou, Spania

Cel mai vizitat parc de distracţii din Spania face parte dintr-un complex impresionant(cel mai mare din sudul Europei), în care mai sunt patru hoteluri şi un parcacvatic. Se află foarte aproape de stațiunea cosmopolită Salou și laaproximativ 120 km de Barcelona.

Inspirat deDisneyland, Port Aventura are cinci zone tematice dedicate unor civilizatiivechi, respectiv Mediterrània, Far West, México, China și Polynesia, la care seadaugă și parcul acvatic Port Aventura Caraibe și SesamoAventura (inspirată dinserialul Sesame Street).

Printre atracțiile cele mai apreciate ale Port Aventura se numără unele dintre cele maiimpresionante roller coaster din Europa- Shambhala: Expedición al Himalaya sauFurius Baco, care vă oferă experiența vitezei de 135 km/oră, turnul HurakanCondor, unde, după ce urcați la 115 metri înălțime, sunteți lansați cu mareviteză către pământ. Cei mici au o mulțime de atracții pe măsura lor, mai alesîn secțiunea SésamoAventura.

Descarca proiect
 • Specificatii Proiect Parcuri De Agrement Din Europa :

  • Tema: Parcuri De Agrement Din Europa
  • Tip de fisier: zip
  • Numar de pagini: 27 pagini
  • Nivel: Liceu
  • Descarcari: 0 descarcari
  • Accesari: 468 accesari
  • Nota: 10.00/10 pe baza a 0 comentarii.
  • Pret: 30 Monede
  • Pret aproximativ in lei: 120 RON (pretul variaza in functie de modalitatea de plata aleasa)
   Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!
  • Taguri: parcuri, agrement, europa,