Licente Marketing

Lista licente marketing

Detalii lucrare Nivel Nota Pagini Pret
Prezentarea grupului de firme mobexpert

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre PREZENTAREA GRUPULUI DE FIRME MOBEXPERT. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa vorbeasca despre PREZENTAREA GRUPULUI DE FIRME MOBEXPERT. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 100 2
Abordari ale marketingului in retea. gradul de aplicabilitate la structurile logistice ale armatei

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ABORDARILE MARKETINGULUI IN RETEA. GRADUL DE APLICABILITATE LA STRUCTURILE LOGISTICE ALE ARMATEI. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ABORDARILE MARKETINGULUI IN RETEA. GRADUL DE APLICABILITATE LA STRUCTURILE LOGISTICE ALE ARMATEI. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 82 2
Comertul produselor turistice in era internetului

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Comertul produselor turistice in era internetului. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Comertul produselor turistice in era internetului. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 80 2
Distributia produselor turistice pe internet

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Distributia produselor turistice pe Internet. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce presupune Distributia produselor turistice pe Internet. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 154 2
Elaborarea si implementarea strategiei de dezvoltare a sc socom pimex oc

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ELABORAREA SI IMPLEMENTAREA STRATEGIEI DE DEZVOLTARE A SC SOCOM PIMEX OC. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna ELABORAREA SI IMPLEMENTAREA STRATEGIEI DE DEZVOLTARE A SC SOCOM PIMEX OC. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 53 2
Fundamentarea si elaborarea strategiei economice optime prin auditarea activitatii de marketing la sc delcar srl

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Fundamentarea si elaborarea strategiei economice optime prin auditarea activitatii de marketing la SC DELCAR SRL. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Fundamentarea si elaborarea strategiei economice optime prin auditarea activitatii de marketing la SC DELCAR SRL. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 55 2
Publicitatea la produse cosmetice

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Publicitatea la Produse Cosmetice. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape cum se realizeaza Publicitatea la Produse Cosmetice. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 99 2
Imaginea de marca a organizatiilor studiu de caz cosmote

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Imaginea de Marca a Organizatiilor - Studiu de Caz Cosmote. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Imaginea de Marca a Organizatiilor - Studiu de Caz Cosmote. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 40 2
Plan de marketing pe produse refigerate

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Planul de Marketing pe Produse Refigerate. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Planul de Marketing pe Produse Refigerate. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 51 2
Sistemul informational de marketing pe sc hygiene service romanai srl

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Sistemul Informational de Marketing pe SC HYGIENE Service Romanai SRL. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Sistemul Informational de Marketing pe SC HYGIENE Service Romanai SRL. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 93 2
Specificitati ale negocierii comerciale internationale

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Specificitati ale negocierii comerciale internationale. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape care sunt Specificitatile negocierii comerciale internationale. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 100 2
Influente culturale asupra comportamentului consumatorilor

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre INFLUENTELE CULTURALE ASUPRA COMPORTAMENTULUI CONSUMATORILOR. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape care sunt INFLUENTELE CULTURALE ASUPRA COMPORTAMENTULUI CONSUMATORILOR. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 54 2
Activitatile comerciale si regimul marfurilor in relatii de comert international in zona libera giurgiu

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Activitatile Comerciale si Regimul Marfurilor in Relatii de Comert International in Zona Libera Giurgiu. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Activitatile Comerciale si Regimul Marfurilor in Relatii de Comert International in Zona Libera Giurgiu. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 70 2
Mass media si terorismul

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Mass-Media si Terorism. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Mass-Media si Terorismul. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 110 2
Promovarea produselor la adesgo sa

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Promovarea produselor la ADESGO SA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Promovarea produselor la ADESGO SA. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 36 3
Promovarea serviciilor oferite de hotelul intercontinental

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre PROMOVAREA SERVICIILOR OFERITE DE Hotelul Intercontinental. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna PROMOVAREA SERVICIILOR OFERITE DE Hotelul Intercontinental. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 60 3
Plan de marketing agroalim distribution

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Planul de marketing - Agroalim Distribution. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Planul de marketing - Agroalim Distribution. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 48 3
Unitatea de productie vi berislavesti

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Unitatea de productie VI Berislavesti. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape despre Unitatea de productie VI Berislavesti. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 67 3
Mixul de marketing criterii de alegere si decizie

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Mixul de MARKETING - CRITERII de ALEGERE si DECIZIE. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Mixul de MARKETING - CRITERII de ALEGERE si DECIZIE. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 105 2
Sistemele de marketing şi cercetarile de marketing

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Sistemele de marketing şi cercetarile de marketing. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Sistemele de marketing şi cercetarile de marketing. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 28 2
Conceptul Şi mediul de marketing al Întreprinderii

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CONCEPTUL ŞI MEDIUL DE MARKETING AL ÎNTREPRINDERII. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna CONCEPTUL ŞI MEDIUL DE MARKETING AL ÎNTREPRINDERII. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 69 2
Conceptul de marketing

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CONCEPTUL DE MARKETING. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna CONCEPTUL DE MARKETING. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 55 2
Marketingul in cadrul sc libri maris sa

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Marketing in cadrul SC LIBRI MARIS SA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Marketingul in cadrul SC LIBRI MARIS SA. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 105 2
Marketingul si promovarea in cadrul asirom

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Marketingul si promovarea in cadrul ASIROM. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Marketingul si promovarea in cadrul ASIROM. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 136 2
Cercetare de piata danone

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Cercetarea de piata - Danone. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Cercetarea de piata - Danone. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 27 2
Organizarea activitĂŢii de marketing la societatea comercialĂ braiconf sa brĂila

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ORGANIZAREA ACTIVITĂŢII DE MARKETING LA SOCIETATEA COMERCIALĂ BRAICONF SA BRĂILA. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna ORGANIZAREA ACTIVITĂŢII DE MARKETING LA SOCIETATEA COMERCIALĂ BRAICONF SA BRĂILA. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 100 2
Tehnici de poziţionare pe piaţa berii din romania

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Tehnicile de poziţionare pe piaţa berii din Romania. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape care sunt Tehnicile de poziţionare pe piaţa berii din Romania. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 90 2
Căi de promovare în consum a produselor european drinks pe piaţa piteşteană

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Căile de promovare în consum a produselor EUROPEAN DRINKS pe piaţa piteşteană. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape care sunt Căile de promovare în consum a produselor EUROPEAN DRINKS pe piaţa piteşteană. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 72 2
Plan de afaceri sc europa srl

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Planul de afaceri - SC EUROPA SRL. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Planul de afaceri - SC EUROPA SRL. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 35 2
Conducerea activitĂŢii de marketing

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre CONDUCEREA ACTIVITĂŢII DE MARKETING. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna CONDUCEREA ACTIVITĂŢII DE MARKETING. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 136 2
Evaluarea mediului de marketing

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Evaluarea mediului de marketing. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Evaluarea mediului de marketing. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 102 2
Gest si publicitate

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Gest si Publicitate. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Gest si Publicitate. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 53 15
Activitati de marketing (s.c. xyz s.r.l.)

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre ACTIVITATILE DE MARKETING. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna ACTIVITATILE DE MARKETING. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 29 2
Bazele marketingului

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Bazele marketingului. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna si care sunt Bazele marketingului. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 262 2
Branding in international marketing

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Branding in International Marketing. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Branding in International Marketing. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 102 2
Coordonate teoretice Şi istorice ale asigurĂrilor

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre COORDONATELE TEORETICE ŞI ISTORICE ALE ASIGURĂRILOR . Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna COORDONATELE TEORETICE ŞI ISTORICE ALE ASIGURĂRILOR . Contine prezentarea in word.

Facultate 10 347 20
Orientari moderne in dezvoltarea industriei hoteliere

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Orientari Moderne in Dezvoltarea Industriei Hoteliere. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Orientari Moderne in Dezvoltarea Industriei Hoteliere. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 265 2
Tehnici promotionale la locul de vanzare

Destinat elevilor de liceu care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Tehnicile promotionale la locul de vanzare. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna si care sunt Tehnicile promotionale la locul de vanzare. Contine atat prezentarea in word, cat si o prezentare in power-point.

Liceu 10 12 15
Politica de distributie a companiei moderne. logistica companiei (s.c. xyz s.r.l.)

Destinat studentilor care doresc sa isi dezolte cunostintele despre Politica de distributie a companiei moderne. Un referat foarte bine organizat, ce contine atat informatii, cat si imagini, menite sa explice indeaproape ce inseamna Politica de distributie a companiei moderne. Contine prezentarea in word.

Facultate 10 73 20
Studiu de caz cafenea marketing

The method chosen for this research is the sociological survey, through interview and questionnaire, a research method that incorporates techniques, procedures and interrogative tools for gathering information, specific to the interview and the sociological questionnaire. The sociological survey based on a questionnaire is one of the most widespread and used social analysis techniques.

Facultate 10 26 125
Adaptarea ofertei la nevoile clienȚilor atesatat (doc+ppt)

ADAPTAREA OFERTEI LA NEVOILE CLIENȚILOR

Liceu 10 23 13
Marcarea produselor atestat (doc+ppt)

Argument 4 CAPITOLUL I 5 MARCAREA – DATE GENERALE 5 1.1. Conceptul de marcă 5 1.2. Definirea mărcii 6 1.3. Rolul mărcii 8 CAPITOLUL II 10 CLASIFICAREA ȘI MARCAREA ECOLOGICĂ A PRODUSELOR 10 2.1. Clasificarea mărcilor 10 2.2. Marcarea ecologică a produselor 12 CAPITOLUL III 14 PROTECȚIA DATELOR LA NIVEL EUROPEAN ȘI NAȚIONAL 14 3.1. Protecția mărcilor la nivel de Uniune Europeană. 14 3.2. Reglementarea juritică a mărcilor în România 15 3.2.1. Oficiul de Stat pentru invenții și mărci (OSIM) 15 3.2.2. Drepturile conferite de marca. 16 CAPITOLUL IV 17 STUDIU DE CAZ – Brand Finance - Top mărci România 17

Liceu 10 23 15
Manipularea consumatorului prin intermediul pubicitĂȚii atestat liceu (doc+ppt)

Argument 4 CAPITOLUL I Publicitatea 5 1.1. Istoric 5 1.2. Definiții 6 1.3. Roluri și funcții 7 1.4. Strategia publicitară. 8 CAPITOLUL II Publicitatea și mass-media 9 2.1. Noțiuni introductive 9 2.2. Publicitatea în presa scrisă 10 2.3. Publicitatea la radio 11 2.4. Pubicitatea în televiziune 12 2.5. Publicitatea pe internet 13 CAPITOLUL III Manipularea prin publicitate 14 3.1. Audiență-consumatori 14 3.2. Impactul psihologic al publicității 16 3.3. Tehnici de manipulare în publicitate 17 3.4. Manipularea mediatică 18 STUDIU DE CAZ 19 Analiza câtorva exemple de manipulare prin spoturi 19 pubicitare în televiziune 19 4.1. „Dry Cooker” - „Tigaia Magică” 19 4.2. „VIM Cream” - produs de curățat 22 4.3. „Covalact de Țară” (iaurt) - personaj principal „Coana Chiva” 23

Liceu 10 26 12
Planificare strategica de marketing parte teoretica

Capitol teoretic- Planificare strategica de marketing

Facultate 10 21 25